BDO er klar med deres Grand Slam deltagere

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Der er ingen overraskelser blandt BDO’s 8 repræsentanter ved næste måneds Grand Slam.

3 BDO-spillere var allerede på forhånd sikret deltagelse ved november måneds Grand Slam of Darts. Således er Glen Durrant, Danny Noppert og Peter Machins sikret deltagelse i kraft af henholdsvis 1. -og 2. pladsen ved januars Lakeside turnering og som vinder af BDO World Trophy.

Nu er der så sat navn på BDO’s øvrige 5 repræsentanter, på baggrund af deres placering på verdensranglisten. De 5 spillere er:

Mark McGeeney
Jamie Hughes
Ross Montgomery
Cameron Menzies
Scott Mitchell

Med andre ord vil der i år ikke være deltagelse af flere ellers populære BDO-sikkelser, såsom Martin Adams, Tony O’shea eller Darryl Fitton.

Grand Slam of Darts er blevet afholdt hvert år siden 2007. Siden da er det kun en enkelt gang lykkedes en BDO-spiller at vinde turneringen. Således vandt Scott Waites tilbage i 2010, da han efter et fantastisk comeback fra 0-8, kæmpede sig tilbage for at vinde 16-12 over James Wade i finalen.

Turneringen afholdes i år mellem d. 11. til 19. november.

Rettelse 11-10-2017 10:37: Der var i den oprindelige artikel beskrevet at 5 spillere blev tildelt en billet efter en kvalifikations-turnering. Dette var ikke rigtigt, da spillerne blev tildelt billeten på baggrund af deres placering på BDO’s verdensrangliste.

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*