Spiltips: Dutch Darts Masters – Dag 2

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: Getty Images

Mads Plagborg Magnussen ramte i går 2/2 på sine forudsigelser – i dag forsøger han sig igen.

Så blev det tid til anden runde, hvor de noget større navne træder ind i turneringen. Dermed er oddsene på favoritsejre også meget små, og derfor kigger jeg på noget handicap igen i dag. Så efter to ud af to i går, så lad os se om det ikke kan blive til tre ud af tre i dag.

Daryl Gurney vs. Steve West [Daryl Gurney -1,5 @1.66]
Daryl Gurney er klar favorit til denne kamp og det er der ikke noget overraskende ved. Gurney er oppe som 12 i verden og har spillet rigtig god dart i denne sæson og derfor skal han vinde i aften. Steve West spillede sig i går videre med en sejr på 5-6 over Ryan Searle, som altså er nummer 80 på ranglisten, West selv er 34. Så det var altså ikke på den mest overbevisende måde West fik spillet sig videre.
Sidst men ikke mindst, så mødtes Gurney og West sidste år under World Grand Prix, hvor Gurney tog en sikker sejr på 3-0.

Simon Whitlock vs. Kirk Shepherd [Simon Whitlock -2,5 @2.00]
Det her må betegnes som dagens ”langskud”. Whitlock er selvfølgelig klar favorit til kampen, men kan han vinde med minimum tre overskydende legs? Shepherd overraskede de fleste i går ved at slå Max Hopp 6-4 i første runde og der er ingen tvivl om, at Shepherd dermed har fået tanket lidt selvtillid. Men når man kigger ned over Shepherds resultater over de sidste par år på den store scene, så har han aldrig mødt de helt store navne, for han er aldrig nået så langt i turneringerne. Derfor tror jeg også han kommer til kort i aften mod Whitlock, som især under World Series viste formidabel form. Derfor synes jeg chancen for en sikker sejr er stor nok til, at odds 2.00 skal prøves på denne.

Mensur Suljovic vs. Steve Beaton [Mensur Suljovic -1,5 @1.72]
Suljovic har imponeret mig på det sidste. Jeg har altid fundet ham kedelig og ustabil, men jeg synes virkelig han har fundet formen på det sidste og der er ingen tvivl om, at han nok skal spille sig videre fra aftenens kamp. Steve Beaton spillede sig i går videre med en sejr som alle forventede, men det var dog en sejr på 6-4, ikke overbevisende mod en spiller uden for top 150.
Når man kigger nedover Beatons kampe det sidste års tid, så han han enkelte gange spillet sig videre i første runde af diverse turneringer, men lige så snart han render ind i de store drenge, så er han også røget ud af turneringen på røv og albuer. Suljovic skal nok vinde med minimum to overskydende legs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*