Dutch Darts Masters: Dag 3

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig/PDC

I dag afgøres det hvem der løfter trofæet ved den 7. udgave af Dutch Darts Masters.

Hele 9 ud af de i alt 16 forhånds-seedede spillere ved Dutch Darts Masters måtte allerede i går forlade turneringen, hvor ikke mindst Cristo Reyes og Gerwyn Prices tidlige exits var blandt de mest chokerende, da de tabte til henholdsvis Robert Owen og Martin Schindler.

De største forhåndsfavoritter til titlen er dog fortsat med. Således er Michael van Gerwen altså fortsat med i jagten på sin 4. sejr ved Dutch Darts Masters – i træk, vel at mærke – men vil blive udfordret af formstærke spillere som Peter Wright, Daryl Gurney, Simon Whitlock, Michael Smith, Kyle Anderson og Rob Cross.

Blandt spillerne som fortsat er med i turneringen, er van Gerwen den med afstand mest succesfulde spiller på Europa Touren indtil nu, hvor han hidtil er noteret for 17 sejre på sit CV. Til sammenligning er Peter Wright den næstmest succesfulde spiller – det er dog blot med 5 titler i alt. 4 af de 5 titler er dog hentet i år, hvor den ene endda kom i hus ovenpå en 6-0 ydmygelse af netop van Gerwen i finalen ved European Darts Grand Prix tilbage i maj.

Alle kampe spilles bedst af 11 legs, og kan streames live på PDC.tv, samt diverse bettingudbydere; heriblandt Bet365, Unibet og Betfair. Dagens program kan ses her nedenfor:

Søndag 3. september
Eftermiddagsprogram (13:00-17:00)

3. runde
Michael van Gerwen vs. Kyle Anderson
Nathan Aspinall vs. Daryl Gurney
Michael Smith vs. Joe Cullen
Simon Whitlock vs. Robert Owen
Peter Wright vs. Rob Cross
Christian Kist vs. Krzysztof Ratajski
John Henderson vs. Mike De Decker
Steve Beaton vs. Martin Schindler

Aftensprogram (19:00-23:00)
Kvartfinaler
Semifinaler
Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*