Kedelige danske resultater på andendagen ved VM

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Claus Christensen

Dag 2 ved VM i Japan bød desværre heller ikke på succes for de danske landshold.

I går måtte de danske herrespillere skuffede pakke sammen efter puljespillet i holdkampen. I dag gik det ganske vist en anelse bedre, uden at man dog var tæt på medaljer. Det blev ganske vist til sejre for alle danske spillere, men kun Alex Jensen og Mogens Christensen nåede frem til 3. runde, hvor det blev til nederlag blandt de sidste 32.

Helsinghof vandt i sin første kamp klart over Manuel Rodriguez fra Gibraltar før han måtte se sig besejret af Tom Sawyer fra USA med 2-4. Ulrich Meyn vandt som forventet 4-1 over Mursel Yavuz fra Tyrkiet, før han løb ind i et klart nederlag på 0-4 til Andy Baetens, Belgien. Formstærke Alex Jensen lagde hårdt ud med en sejr på 4-1 over Felix LeBlanc fra Trinidad & Tobago. Herefter var det dog også hans tur til at sige farvel til singleturneringen. Her blev det til et 3-4 nederlag til Michael Meany, Irland.

Mogens ”Turbo” Christensen startede flot ud med to 4-0 sejre over henholdsvis Kwanghee Cho, Sydkorea og Yohann Belchun fra Frankrig, før også han måtte give fortabt til Raymond Smith fra Australien 0-4. I den første kamp leverede Mogens Christensen i øvrigt et fornemt snit på 93,4.

Torsdag markerede også dagen hvor damerne skulle spille doubler. Desværre uden den store succes. Henriette Honoré og Gitte Banke fik kun en enkelt kamp da, de måtte se sig besejret med klare 0-4 af Carter/Cassar-makkerparret fra Australien

Lidt bedre gik det for vores vel nok stærkeste doublekonstellation, bestående af Janni Larsen og Berit Schouw, som vandt 4-2 over Osti/Marini fra Italien. Runden efter måtte de dog se sig besejret af et norsk mandskab med samme cifre.

Danmark har vundet medaljer ved de sidste 3 VM for juniorer. Desværre har dette års VM endnu ikke budt på samme succes, efter det ikke blev til videre avancement fra puljerne i hverken pigesinglerne eller drengedoublen.

I morgen er måske sidste spilledag for vores landshold, hvis ikke de danske spillere kvalificerer sig til medaljekampene, som for seniorernes vedkommende afvikles lørdag.

Programmet for i morgen markerer de sidste discipliner ved dette VM. Her skal herrerne spiller double, mens damespillerne skal jagte medaljer i single-rækken, alt imens juniorerne jagter succes i mix-rækken.

Tror du at Danmark vinder medaljer ved dette års VM?

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*