Mensur Suljovic vinder af Players Championship 20

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Mensur Suljovic vandt lørdag aften karrierens første players championship-titel.

Mensur Suljovic er i sit livs form. For små 2 uger siden vandt den 45-årige østriger Champions League of Darts. I dag vandt Suljovic så karrierens 3. PDC-titel, da han i finalen ved players championship 20 besejrede den tidligere Lakeside-vinder Stephen Bunting med cifrene 6-4. Bunting som var i sin første PDC-finale i 18 måneder.

Vejen til finalen gik for Suljovic’ vedkommende først og fremmest udover 20-årige Ted Evetts som blev besejret med overbevisende 6-0. Herefter fulgte en 6-2 sejr over Richie Corner, inden Justin Pipe formåede at presse Suljovic ud i sidste og afgørende leg. Her viste Suljovic sig dog koldblodig, og kvalificerede sig herfra til et 1/8-delsfinale-opgør med Alan Norris. Et opgør som endte 6-1.

I kvartfinalen brillerede Suljovic endnu engang, da han overbevisende besejrede Michael van Gerwen 6-3. Resultatet betød at van Gerwen for 2. dag i træk blev ekspederet tidligt ud af turneringen, efter at han i går tabte blandt de sidste 32 til Vincent van der Voort.

I semifinalen blev det til en 6-4 sejr over James Wilson, som sammen med Madars Razma stod bag dagens overraskelser, da også Razma spillede sig hele vejen til semifinalen. Her blev letteren dog besejret med 3-6 af førnævnte Stephen Bunting.

Med dagens sejr, som i øvrigt følger op på gårsdagens 9-darter, ligner verdensranglistens nummer 7 et godt bud på en kommende profil ved World Grand Prix som starter i morgen, søndag. For Suljovic’ vedkommende starter turneringen dog først på mandag, hvor han skal i ilden mod Ian White.

Dagens øvrige resultater fra årets 3. sidste players championship-event kan findes på PDC’s hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*