Mensur Suljovic laver 9-darter ved Players Championship 19

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Den nylige vinder af Champions League of Darts lavede for kort tid siden karrierens første 9-darter.

Mensur Suljovic, som for små 2 uger siden sikrerede sig sin første televiserede PDC-titel ved Champions League of Darts, har for ganske kort siden lavet karrierens første officielle 9-darter. 9-darteren faldt i østrigerens 1/8-delsfinale mod Ryan Searle.

I skrivende stund spiller Suljovic mod hollandske Jimmy Hendriks i kvartfinalen ved årets 19. players championship-event, hvor Peter Wright og Antonio Alcinas allerede har sikret sig en plads i semifinalen.

Vinderen af kampen mellem Hendriks og Suljovic kan se frem til et møde med enten Rob Cross eller Vincent van der Voort i turneringens anden semifinale. Van der Voort som tidligere på dagen ekspederede Michael van Gerwen ud af turneringen.

Resultater fra turneringen kan følges live via PDC’s hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*