Kæmpe resultat: Benjamin Reus er videre til fjerde runde ved UK Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Jonas Hunold/PDC

Danske Benjamin Drue Reus har som den første dansker nogensinde vundet en kamp ved UK Open, og er nu videre til turneringen fjerde runde.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Opdateret 18:22 efter lodtrækningen til UK Opens fjerde runde er blevet foretaget…

Den 25-årige Tour Card-indehaver Benjamin Drue Reus har fredag eftermiddag skrevet dansk darthistorie. Det sker efter han som den første dansker nogensinde noterede sig for en sejr ved majorturneringen UK Open, hvor han i første runde besejrede hollandske Bradly Roes 6-4.

Men historien er sidenhen blevet endnu større. For efterfølgende lykkedes det ‘The Flying Star’ at besejre engelske Tom Lonsdale 6-3, hvorefter han i tredje runde sendte verdensranglistens nummer 33, engelske Callan Rydz, ud af turneringen med en særdeles velspillet sejr på 6-5. Danskeren var undervejs i kampen foran hele 5-2, hvorefter den tredobbelte Pro Tour-vinder udlignede til 5-5. I kampens afgørende leg holdt Benjamin Drue Reus dog sit udlæg, og vandt kampen med et gennemsnit på hele 94.

Benjamin Drue Reus er dermed videre blandt de sidste 64 spillere i engelske Minehead, hvilket må betegnes som det største individuelle danske dartresultat i PDC-regi siden Per Laursen spillede sig blandt de sidste 32 ved VM i 2014.

Med sin placering i turneringens fjerde runde er Benjamin Drue Reus sikret en præmiesum på hvad der svarer til lige knap 22.000 danske kroner. Det beløb kan dog blive fordoblet, såfremt han vinder sin næste kamp.

Ved UK Open spilles der fra fjerde runde med åben lodtrækning uden seedede spillere. Her har Benjamin Drue Reus trukket den tidligere Grand Slam-vinder og Premier League-finalist José de Sousa som sin kommende modstander

Fjerde runde ved UK Open indledes fredag aften klokken 20. Turneringen kan følges live på PDC.tv og DartConnect, alt imens TV3 Sport sender live fra turneringens hovedscene. Benjamin Drue Reus og José de Sousas kamp vil blive spillet som aftenens andet opgør på bane fire. Kampen kan derfor kun streames på PDC.tv. Kampen spilles bedst af 19 legs.


Læs også:

Benjamin Drue Reus får hollandsk modstand i UK Open-debut

Podcast: Optakt til UK Open 2024

Luke Littler triumferede i rekordfinale mens Benjamin Drue Reus sejrede i sin debut

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*