Disse spillere er udtaget til Premier League 2024

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

VM-finalisten Luke Littler er blevet udtaget til 2024-udgaven af PDC’s Premier League.

Til trods for sine bare 16 år og en aktuel placering som nummer 31 på PDC’s verdensrangliste er VM-finalisten Luke Littler udtaget til dette års Premier League. Det har PDC i dag offentliggjort på deres hjemmeside.

Foruden Luke Littler så er verdensranglistens top fire som altid sikret deltagelse i Premier League. Det gælder den nye verdensmester Luke Humphries, Michael van Gerwen, Michael Smith og Nathan Aspinall. Herudover er også Gerwyn Price og Rob Cross, der hver især er placeret som henholdsvis nummer fem og seks på verdensranglisten, også blevet tildelt en plads i det fornemme selskab.

Også verdensranglistens nummer otte Peter Wright kan se frem til at deltage i Premier League igen i den kommende sæson. Dermed er Danny Noppert den højst placerede spiller på verdensranglisten, der ikke er udtaget til turneringen. Hollænderen er efter VM placeret som nummer syv.

Premier League sættes i gang torsdag den 1. februar i Cardiff. Der vil i alt blive spillet 16 indledende rundt, inden finalen skal afgøres i O2 i London den 23. maj.


Disse spillere er udtaget til Premier League 2024:
Luke Humphries
Michael van Gerwen
Michael Smith
Nathan Aspinall
Gerwyn Price
Rob Cross
Peter Wright
Luke Littler


Læs også:

Luke Humphries vandt VM 2024 efter velspillet finalesejr over Luke Littler

10 interessante facts forud for VM finalen 2024

Michael van Gerwen skrev historie med ny sejr i Premier League


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*