Slangerup og Royal rykker op i den bedste danske dartrække

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Slangerup Dartklub og Dartklubben Royal fra Vejle vil i næste sæson være med i den bedste danske dartrække.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Den indeværende sæson i Dansk Dart Unions løbende turnering er ved at være afsluttet, og lørdag skulle de sidste holdkampe i henholdsvis 2. division vest- og øst afgøres.

I 2. division øst var det allerede inden gårsdagens kampe afgjort, at Slangerup Dartklub ville løbe afsted med førstepladsen i rækken, og dermed sikre sig oprykning til det fineste selskab. I den sidste turneringsrunde noterede nordsjællænderne sig for sejre på 12-4 over DK26 Hvidovres andethold og 11-5 over Glostrup. Dermed lykkedes det på imponerende vis Slangerup at vinde samtlige 22 kampe i rækken.

På den anden side af Storebælt var der større spænding om udfaldet i rækken, da kun et enkelt point adskilte Royal Dartklub fra den østjyske dartklub Black Bulls på andenpladsen. Takket være en skrivebordssejr på 16-0 over Aalborg Dartklubs andethold, der havde meldt afbud til dagens kampe, samt en sikker sejr på 13-3 over Linde, så var det dog Vejle-klubben der løb afsted med adgangsbilletten til 1. division.

I 1. division er det Aalborg Dartklub og Kælderen der rykker ned i 2. division. Det sker blandt andet på baggrund af, at begge klubber tidligere på sæsonen blev idømt store point- og karantænestraffe efter at være blevet dømt skyldige i en sag om matchfixing.


Læs også:

Slangerup-formand: Ambitionen er 1. Division

Amerikansk debutant satte rekord i overraskende sejr over Peter Wright

Podcast: Optakt til Grand Slam of Darts 2023


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*