Danmark stærkt repræsenteret ved Swedish Open 2023

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Benjamin Drue Reus er iblandt de 38 danske seniorspillere, der i den kommende weekend deltager ved Swedish Open i Malmø.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Når der fra lørdag til søndag i den kommende weekend afholdes henholdsvis Swedish Open og Swedish Masters i Malmø, så vil der være hele 38 danskere blandt deltagerne.

Det gælder blandt andet alle de otte landsholdsspillere der er udtaget til det danske seniorlandshold ved WDF’s World Cup i Esbjerg i slutningen af september. Således stiller både Benjamin Drue Reus, Simon Bak, Andreas Toft Jørgensen og Tom Veje Kristensen op hos herrerne, alt imens damelandsholdet bestående af Henriette Honoré, Michelle Merlit, Merete Kjær og Janni Larsen også drager mod Sverige.

Foruden de ovennævnte så har andre stærke danske profiler såsom Brian Løkken, Jon Hegaard Kirkeby, Ole Jørgensen, Niels-Jørgen Hansen og Mogens Christensen også meldt deres ankomst ved weekendens WDF-turneringer. I herrerækken vil der dog være stærk konkurrence fra velkendte internationale navne som blandt andre hollandske Berry van Peer, engelske James Hurrell og den hollandskfødte svensker Jeffrey de Graaf.

I damerækken vil de danske deltagere også kunne få muligheden for at møde spillere som Beau Greaves, Deta Hedman og Lorraine Winstanley, der alle drager mod Malmø i den kommende weekend. Swedish Open indledes med doubleturneringer fredag den 18. august.

Samtlige resultater fra weekendens turneringer i Malmø vil kunne følges live på DartConnect. Her er det også muligt at finde listen over alle tilmeldte spillere.

Swedish Open er kun en enkelt gang i historien blevet vundet af en dansker. Det skete i 1993, da Per Skau besejrede landsmanden Jann Hoffmann i finalen.


Læs også:

Ny turneringssejr til Rob Cross efter ydmygelse af Peter Wright

Henriette Honoré i semifinalen ved Belgien Open

Her er Danmarks landshold til WDF’s World Cup i Esbjerg


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*