Så er det afgjort: Vladimir Andersen og Benjamin Drue Reus skal spille World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Det bliver Vladimir Andersen og Benjamin Drue Reus (billede), der skal repræsentere Danmark ved World Cup of Darts senere på måneden.

Meget skulle gå galt, hvis ikke Benjamin Drue Reus denne weekend skulle sikre sig en plads side om side med den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen ved PDC’s World Cup of Darts.

Og det gik da også som ventet, eftersom ingen af de øvrige danske deltagere ved weekendens PDC Nordic & Baltic-turneringer i Finland formåede at indhente 24-årige Reus på PDC Nordic & Baltics Pro Tour-rangliste. Tværtimod lagde Fynboen blot længere afstand til konkurrenterne, efter han lørdag spillede sig i semifinalen efterfulgt af en plads blandt de sidste 32 søndag.

Hvis man udelukkende kigger på præstationerne på PDC Nordic & Baltic-touren i år, så har Benjamin Drue Reus været den bedst præsterende dansker. Han er efter weekendens turneringer placeret som nummer fire på ranglisten og står samtidig noteret for et samlet sæsongennemsnit på 84,44 efter 44 kampe. Kun de tidligere Tour Card-indehavere Marko Kantele, Daniel Larsson og Jeffrey de Graaf har leveret højere gennemsnit på PDC Nordic & Baltic-touren i 2023.

Vladimir Andersen var på forhånd sikret en plads på World Cup-landsholdet. Det er andet år i træk, at Vladimir Andersen deltager ved PDC’s landsholdsturnering. Sidste år var det med Andreas Toft Jørgensen som makker.

World Cup of Darts har i år skiftet spilformat, således at der udelukkende spilles double gennem hele turneringen. Herudover er Danmark sikret minimum to kampe, eftersom der i år spilles et indledende gruppespil.

World Cup of Darts afholdes mellem den 15.-18. juni i Frankfurt. PDC har endnu ikke foretaget en lodtrækning til turneringen.


Læs også:

Arrangør om Battle in Copenhagen: ‘Det bliver en sportsoplevelse i verdensklasse’

Velspillende Benjamin Drue Reus i semifinalen ved kvalifikationen til European Darts Matchplay

Denne weekend: 11 danskere jagter succes på PDC Nordic & Baltic-touren


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*