Arrangør om Battle in Copenhagen: ‘Det bliver en sportsoplevelse i verdensklasse’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den tidligere verdensmester Gerwyn Price vil være blandt deltagerne ved “Battle in Copenhagen”, når der til august afholdes en stor opvisningsturnering i K.B. Hallen i København.

Fredag den 25. august afholdes den største opvisningsturnering dartsporten nogensinde har set i Danmark. Det sker i K.B. Hallen i København, hvor PDC-stjernerne Gerwyn Price, Rob Cross, Dave Chisnall og Chris Dobey deltager i en duel mod danske profiler såsom Per Laursen, Benjamin Drue Reus, Simon Bak og en endnu ikke afgjort kvalifikationsspiller.

Dartnyheder.dk har i den forbindelse taget en snak med tyske Lucas Kahlau, der er en af hovedarrangørerne bag det spektakulære event i den danske hovedstad til sommer. Læs her, hvad han har at sige, forud for det store dartshow.

Hvad kan tilskuerne i K.B. Hallen forvente at “Battle in Copenhagen”?

– Det bliver en fantastisk aften. Publikum kan forvente en af de største fester København nogensinde har set med dertilhørende lysshow, livemusik, fantastiske walk-ons kombineret med en verdensklasses sportsoplevelse fra aller øverste hylde. Verdensstjerner som Gerwyn Price, Rob Cross, Dave Chisnall og Chris Dobey vil være blandt deltagerne, og så vil vi også kunne nyde nogle af de største danske talenter samt den danske legende Per Laursen.

Tyske Lucas Kahlau har været arrangør bag adskillige store events. Foto: Privat

Hvad er historien bag “Battle in Copenhagen”? Hvad er gået forud for planlægningen af turneringen? 

– Mig om min forretningspartner var på udkig efter potentielle lande at afholde et stort event, og vi kunne se en ægte sult efter dart i Danmark. Vi gik sammen med en af Københavns helt store spillesteder i skikkelse af K.B. Hallen. Vi har fundet et perfekt match, også på længere sigt.

Hvor ofte afholder du og dine partnere events som “Battle in Copenhagen”?

– Under pandemien var vi naturligvis nødt til at holde en pause, men vi er nu startet fuldt op igen, og vi kommer til at se mange flere af denne slags opvisningsturneringer rundt omkring i forskellige lande i Europa.

Det er i skrivende stund solgt ca. 2.000 billetter til “Battle in Copenhagen”. Er du tilfreds eller måske ligefrem overrasket over salget?

– Vi er meget tilfredse med, hvordan salget er gået indtil nu. Det er fantastisk at se, hvordan danskerne både i- og udenfor København støtter op om det her event. Vi forventer, at vi får et udsolgt event den 25. august, og jeg kan kun opfordre folk til at være hurtige, hvis ikke de har købt billetter endnu, for der er ikke mange tilbage.

Den femdobbelte danske mester og nidobbelte VM-deltager, Per Laursen, vil være blandt de danske repræsentanter i K.B. Hallen. Foto: PDC Europe/Kais Bodensieck

Kan du sætte ord på, hvad publikum kan forvente af en opvisningsturnering som “Battle in Copenhagen”, sammenlignet med de turneringer som folk ser i TV?

– Som tilskuer vil du ikke opleve nogen forskel i forhold til setup eller atmosfære. Den eneste forskel er, at vi ikke er begrænsede i forhold til at overholde sendetider med en TV-partner, så vi kan fokusere 100 procent på at sikre god underholdning med både dart, DJ, lysshow, en festatmosfære og naturligvis dart fra aller øverste hylde. Det er ikke bare en turnering, det er et show.

Hvor sandsynligt er det, at I vender tilbage til Danmark efter “Battle in Copenhagen”?

– Vi arbejder naturligvis på at ekspandere til nye lande og byer rundt omkring i Europa. Vores evaluering vil ske på bagkant af vores event, men det er klart, at hvis vi ser en tilfredsstillende efterspørgsel, så vil vi elske at vende tilbage, afslutter Lucas Kahlau.

Billetter til Battle in Copenhagen kan købes gennem Billetlugen.


Læs også:

Velspillende Benjamin Drue Reus i semifinalen ved kvalifikationen til European Darts Matchplay

Denne weekend: 11 danskere jagter succes på PDC Nordic & Baltic-touren

Matchfixing i 1. division: Hårde straffe til Aalborg og Kælderen


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*