Efter tilmeldingssucces: Aabenraa Open får nyt spillested

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Aabenraa Dartklub har fundet nyt spillested til Aabenraa Open. Det sker efter et stigende antal spillere og en ambition om at nå 500 deltagere i 2024.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Når Aabenraa Open afholdes igen til januar 2024, så vil det være i nye og større rammer. Det fortæller Aabenraa Dartklubs formand, Brian Skov, i et interview med Dartnyheder.dk.

– Vi har i mange år benyttet os af Felsted Hallen som spillested, hvilket vi har været rigtig glade for. Men eftersom vi de seneste år har oplevet et stigende antal tilmeldinger, og håber på det samme igen i 2024, så har vi set os nødsaget til at kigge efter alternative spillesteder – og her er valget så faldet på Løjt Hallen, udtaler Brian Skov.

Aabenraa Open er da også et af Danmarks mest velbesøgte stævner, hvilket blev bevist endnu engang i år. Her deltog intet mindre end 459 spillere på tværs af alle rækker. Det er blandt andet på den baggrund, at Aabenraa Open til næste år skifter den ellers velkendte Felstedhal ud med Løjt Hallen, når ranglisteturneringen afholdes på ny i weekenden mellem den 6.-7. januar næste år.

Mens Felsted Hallen har en enkelt hal som kan bruges til stævneafvikling, så er der to haller der kan anvendes ved Løjt Hallen.

Håber på 500 tilmeldte spillere i 2024

2024 markerer meget passende også Aabenraa Dartklubs 40 års jubilæum, og her håber Brian Skov, at man vil kunne opfylde en målsætning om 500 tilmeldte spillere.

– Jeg og resten af klubben har en ambition om, at vi en dag vil kunne ramme 500 tilmeldte spillere, og det kunne selvfølgelig være fantastisk at opnå den milepæl ved vores jubilæumsstævne, lyder det fra Aabenraa-formanden.

Brian Skov oplyser yderligere, at der arbejdes på at indgå en aftale med den nærmeste campingplads for at sikre nærliggende overnatningsmuligheder.


Læs også:

Dansk topspiller skifter til Aabenraa

PDC opgraderer til fire streamingbaner på Players Championship-touren

Ole Jørgensen triumferede i Slangerup: Her er alle kvalificerede spillere ved Dansk Dart Superliga 2023


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*