17 danskere har tilmeldt sig weekendens PDC Nordic & Baltic-turneringer

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Benjamin Drue Reus er blandt de 17 danskere, der i weekenden deltager på PDC Nordic & Baltics Pro Tour i Sverige.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Efter at PDC Nordic & Baltic-sæsonen sidste måned blev skudt i gang med årets første turneringsweekend i Slangerup, så vil sæsonens næste turneringer blive spillet fra fredag til søndag i denne weekend i Gøteborg i Sverige.

Danmark vil være repræsenteret af i alt 17 spillere. Det gælder blandt andet Tour Card-indehaveren Vladimir Andersen, der efter en katastrofal sæsonstart på PDC Nordic & Baltic-touren er på hård jagt efter point ved de to Pro Tour-turneringer lørdag og søndag.

Også Tom Veje Kristensen og Benjamin Drue Reus vil være blandt de danskere spillere. Både Tom Veje Kristensen og Benjamin Drue Reus fik en god sæsonstart i Slangerup, og er forud for weekendens turneringer rangeret som henholdsvis nummer tre og seks på PDC Nordic & Baltic-ranglisten.

Top 16 på PDC Nordic & Baltic-ranglisten efter sæsonens to første turneringer:

Foto: Jetze Jan Idsardi

Foruden de ovennævnte så har også Andreas Toft Jørgensen, Jon Hegaard Kirkeby, Niels Heinsøe, Bent Lambertsen, Ivan Springborg Poulsen, Michael Seemann, Patrick Heinsøe, Claus Bendix Nielsen, Michael Ladefoged, Bjarke Gade, Mikkel Bak, Sebastian Folsach, Brian Rohmann Andersen og Christian Fog Larsen meldt deres ankomst i Sverige.

Udover de to Pro Tour-turneringer der spilles lørdag og søndag, så spilles der i weekenden også tre kvalifikationsturneringer til PDC’s Europa Tour. De to første spilles fredag, mens den sidste afvikles lørdag.

Eftersom Vladimir Andersen har et Tour Card, så har han ikke haft mulighed for at tilmelde sig kvalifikationsturneringerne. Det har til gengæld de 16 øvrige danske spillere. Det er dog ikke alle spillerne, der har tilmeldt sig Europa Tour-kvalifikationsturneringerne. Du kan danne dig det fulde overblik over, hvem der er tilmeldt hvilke turneringer på DartConnect. På DartConnect har du også mulighed for at følge resultaterne fra de respektive turneringer.


Oversigt over turneringer, starttidspunkter og livestream ved PDC Nordic & Baltic-touren den 10.-12. marts 2023:

Fredag 10. marts:
Kvalifikationsturnering til Europa Tour 4 (16:00)

Kvalifikationsturnering til Europa Tour 5 (19:00)

Lørdag 11. marts:
Pro Tour 3 (11:00)

Kvalifikationsturnering til Europa Tour 6 (19:00)

Søndag 12. marts:
Pro Tour 4 (11:00)


Læs også:

Andrew Gilding tog fusen på mange og vandt UK Open efter tæt finale

24-årige Jeppe Stolt vandt det Jysk-Fynske mesterskab

Efter misset matchpil: Vladimir Andersen ude af UK Open

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*