PDC med stor UK Open-nyhed: Får betydning for Vladimir Andersen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

I 2023 vil alle kampe ved UK Open kunne streames. Det betyder, at Vladimir Andersen (th.) med sikkerhed vil skulle spille foran rullende kameraer.

For første gang nogensinde vil samtlige kampe ved PDC’s UK Open kunne ses enten på TV eller via livestream på PDC.tv. Det skriver PDC på deres hjemmeside.

Tidligere har det kun været muligt at se udvalgte kampe ved majorturneringen. I de indledende runder bliver der spillet på otte forskellige baner, hvoraf der traditionelt set kun har været TV-kameraer på bane et og to.

Sådan bliver det dog ikke i år, hvor der i stedet vil være TV-kameraer på samtlige baner. Dermed vil alle 160 kvalificerede spillere allerede nu kunne forberede sig på, at deres kampe med sikkerhed vil blive bragt ud i æteren.

UK Open afholdes mellem den 3.-5. marts, mens lodtrækningen bliver offentliggjort mandag den 27. februar. Med andre ord er det endnu ikke afgjort, hvem den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen møder i sin første kamp, eller hvilken bane han skal spille på. Det vil kun være bane et og to der har kommentatorer på deres livestream.

Det er i år anden gang i karrieren, at Vladimir Andersen deltager ved UK Open. Sidste år fik han en ærgerlig debut, da han tabte sin første kamp 6-2 til den upåagtede englænder Steve Clayson.

Vladimir Andersen skal vinde sin første kamp for at sikre sig point til verdensranglisten. En sejr i første runde vil resultere i en præmiesum på 1.000 pund svarende til godt og vel 8.500 danske kroner, alt imens hovedpræmien lyder på lige knap 930.000 danske kroner.


Læs også:

Danny Noppert i overraskende triumf: Vandt UK Open

Tom Veje Kristensen i finalen på PDC Nordic & Baltic-touren – Marko Kantele topper ranglisten

Katastrofe for Vladimir Andersen: For sent til registrering – misser sæsonens første Pro Tour i PDC Nordic & Baltic

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*