Top tre: De mest interessante kampe i VM’s første runde

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: WDF/TipTopPics

Den bare 18-årige kvindelige verdensmester Beau Greaves får fredag aften sin debut ved PDC’s verdensmesterskab.

Torsdag aften begynder PDC’s verdensmesterskab. Her er verdensranglistens 32 bedste spillere på forhånd seedet direkte videre til anden runde, og det er derfor begrænset, hvor ofte de helt store stjerner indtager scenen i Alexandra Palace på VM’s første spilledage.

Derfor har vi her taget et kig på nogle af de mest interessante kampe i VM’s første runde. Du finder desuden hele VM-lodtrækningen her.

Resultaterne ved det forestående verdensmesterskab kan blandt andet følges på Flashscore, der leverer live dart resultater.

3) Josh Rock v José Justicia (lørdag 17. september klokken 23:15)

Foto: Kieran Cleeves/PDC

Efter en forrygende debutsæson på PDC’s Pro Tour, der blandt andet kulminerede med en sejr ved PDC’s ungdomsverdensmesterskab, så er den 21-årige nordirer Josh Rock et af de hotteste navne i dartsporten netop. Derfor vil hele dartverdenens øjne være rettet mod ‘Rocky’, når han på lørdag får debut i Alexandra Palace.

Selvom Josh Rock forventes at vinde over spanske José Justicia i karrierens første VM-kamp, så vil det blive særdeles spændende at se, om det nordirske fænomen kommer godt fra land, og om han lever op til sit prædikat som en af de stærkeste outsidere til VM-titlen.

2) Scott Williams v Ryan Joyce (søndag 18. december klokken 22:15)

Foto: Kais Bodensieck/PDC

Det er to af turneringens ubetinget stærkeste useedede spillere, der søndag aften står overfor hinanden i kampen om at møde Rob Cross i anden runde.

Mens Scott Williams i år har brilleret på Challenge Touren og sågar vundet en Players Championship-turnering (som den blot tredje spiller i historien uden et Tour Card), så er Ryan Joyce den spiller, der har leveret det 28. højeste sæsongennemsnit af alle spillere i verden i 2022. Det kan på den baggrund virke besynderligt, at Joyce har misset flere af de største TV-turneringer i indeværende sæson, men der bør ikke være tvivl om, at opgøret mellem Williams og Joyce kan vise sig at blive en af de mest velspillede kampe i første runde ved det forestående verdensmesterskab.

1) William O’ Connor v Beau Greaves (fredag 16. december klokken 21:15)

Foto: WDF/TipTopPics

Der er næppe nogen tvivl om, at den kamp der på forhånd vil skabe mest omtale blandt kampene i første runde ved PDC’s verdensmesterskab 2023 vil være duellen mellem den bare 18-årige kvindelige verdensmester Beau Greaves og Irlands William O’Connor.

Mens Beau Greaves kan se frem til at have hele publikummet i Alexandra Palace på sin side, så vil William O’Connor næppe møde andet end piften og buhråb, når han går til skiven. Læg dertil, at Greaves ikke bare er en af de mest talentfulde kvindelige dartspillere verden nogensinde har set, hun er også blandt de største talenter på tværs af kønnene.

Hvis du kun skal se én kamp i første runde ved VM 2023, så anbefaler vi altså kampen mellem fænomenet Beau Greaves og UK Open-semifinalisten William O’Connor.

Resultaterne ved det forestående verdensmesterskab kan blandt andet følges på Flashscore, der leverer live dart resultater.


Lyt til Dartnyheder.dk’s optakt til VM 2023:

Spotify

Apple Podcast

Google Podcast


Læs også:

VM 2023: Her er lodtrækning og kampprogram

Podcast: Optakt til VM 2023

Top 32: De højeste sæsongennemsnit i 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*