Gerwyn Price er klar til VM: Snitter 132,62 i opvisningskamp

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price leverede torsdag en suveræn præstation i en opvisningsturnering i engelske Derby.

Det var ganske vist bare en opvisningskamp, og det var ganske vist kun over tre legs. Alligevel må Gerwyn Price have følt sig godt tilpas, da han torsdag aften besejrede Ricky Evans 3-0 med et gennemsnit på 132,62.

Kampen blev spillet ved en opvisningsturnering i Derby, hvor Gerwyn Price efterfølgende besejrede den tidligere Tour Card-indehaver Matthew Edgar i finalen.

Der er ingen videooptagelser af Gerwyn Prices kamp mod Ricky Evans. Til gengæld har Twitter-profilen Darts Cymru uploadet et billede af statistikkerne efter kampen, hvoraf det fremgår at Gerwyn Price blandt andet lavede en 10-darter i kampen. Matthew Edgar har sidenhen bekræftet legitimiteten af billedet.

Eftersom kampen blev spillet ved en opvisningsturnering, så vil præstationen ikke blive noteret som en ny verdensrekord. I skrivende stund står Peter Wright noteret for rekorden for det højst dokumenterede gennemsnit ved en officiel turnering nogensinde, da han på Players Championship-touren i 2019 snittede 123,53 i en 6-0 sejr over Krzysztof Ratajski.


Lyt til Dartnyheder.dk’s optakt til VM 2023:

Spotify

Apple Podcast

Google Podcast


Læs også:

Podcast: Optakt til VM 2023

Mogens Christensen med gennemsnit på 118,66 i 1. division

Ny verdensrekord: Peter Wright snitter 123,53 i 6-0 sejr over Kryzstof Ratajski

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*