Mogens Christensen med gennemsnit på 118,66 i 1. division

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Den danske landsholdsspiller leverede sæsonens højeste snit i den bedste danske dartrække. 

Havde der været tale om en kamp der var blevet transmitteret på enten nettet eller fjernsynet, så ville den danske landsholdsspiller Mogens “Turbo” Christensen fra det danske mesterhold Potten have skrevet sig ind i historiebøgerne med verdenshistoriens ottende højeste gennemsnit, idet den 51-årige randrusianer i dag leverede et gennemsnit på intet mindre end 118,66 i sin 3-0 sejr over Holbæks Jørgen Ejlertsen, i en holdkamp som i øvrigt endte 15-1 til de forsvarende danske mestre. Det er ganske vist væsentligt nemmere at levere et højt gennemsnit i en kamp bedst af 5 legs, men det skal ikke tage noget fra Pottenspillerens – i dansk såvel som international kontekst – forrygende præstation.

3-0 sejren blev leveret i henholdsvis 13, 13 og 12 dart, hvilket er sjælendt set i dansk sammenhæng.

Det er ikke første gang, at Mogens Christensen markerer sig med et højt gennemsnit. Landsholdsprofilen har i mange år været anderkendt som indehaver af et af dansk darts højeste topniveau i korte formatter – i samme klasse som eksempelvis Vladimir Andersen og Dennis Lindskjold. Således leverede Mogens Christensen eksempelvis det højeste gennemsnit præsteret i hele sidste års Top Gun turnering, hvor han i sin 6-0 sejr over Frank Knudsen endte med et gennemsnit på 94,94.

Foruden sin isoleret set forrygende kamp mod Jørgen Ejlertsen, lykkedes det i dag Mogens Christensen at vinde alle sine otte single kampe i Pottens respektive 15-1 sejre over henholdsvis Dart Odense og Holbæk, hvor han derudover præsterede at lave otte 180’ere i 28 spillede legs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*