Andreas Toft Jørgensen rykker op i tabellen efter tre sejre ved Super Series

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Modus

Andreas Toft Jørgensen vandt i dag tre ud af sine fem kampe ved Modus’ Super Series.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Den danske landsholdsspiller Andreas Toft Jørgensen havde i dag en særdeles god dag på kontoret, da han vandt tre ud af sine fem kampe ved Modus’ Super Series. Dermed rykker 28-årige Jørgensen en enkelt placering frem som nummer fem i tabellen, hvor han dog ligger á point med både hollandske Alexander Merkx og engelske Keelan Kay.

Mens Andreas Toft Jørgensen tabte 1-4 til WDF-verdensmesteren Neil Duff og 3-4 til førnævnte Keelan Kay, så vandt han 4-3 over Alexander Markx, 4-2 over Jarred Cole og 4-1 over Graham Hall. Dermed har Andreas Toft Jørgensen besejret Graham Hall to dage i træk, til trods for at englænderen var udpeget som favorit til at vinde gruppen, inden turneringen blev indledt mandag formiddag.

Selvom Andreas Toft Jørgensen i dag vandt to kampe mere end i går, så var han statistisk set ikke nær så velspillende som på åbningsdagen. Mens han i går snittede over 81 i fire ud af sine fem kampe, så lykkedes der ham kun en enkelt gang i dag at spille med et tilsvarende højt gennemsnit. Det skete i den overraskende sejr over Jarred Cole. Her imponerede danskeren med lukninger på 122 og 116, inden han noterede sig for sit foreløbigt højeste gennemsnit ved denne uges Super Series på 84,17.

Super Series fortsætter onsdag, hvor Andreas Toft Jørgensen spiller sine sidste fem kampe i Gruppe A. Resultaterne vil afgøre, om han torsdag og fredag skal spille videre i enten Gruppe B eller Gruppe C, eller om han kvalificerer sig direkte til finaledagen på lørdag. Sidstnævnte scenarie kræver dog, at han vinder gruppen i morgen.


Oversigt: Andreas Toft Jørgensens kampe ved Super Series:
Tirsdag 1. november

Alexander Merkx (69,15) 3-4 (76,47) Andreas Toft Jørgensen
Andreas Toft Jørgensen (78,48) 1-4 (91,30) Neil Duff
Jarred Cole (81,30) 2-4 (84,17) Andreas Toft Jørgensen
Keelan Kay (78,81) 4-3 (77,51) Andreas Toft Jørgensen
Andreas Toft Jørgensen (79,42) 4-1 (79,47) Graham Hall


Stillingen i Gruppe A ved Super Series efter tirsdagens kampe:

Billede
Foto: Modus

Læs også:

Mandag: Se Andreas Toft Jørgensens kampe ved Super Series

Andreas Toft Jørgensen skal spille Super Series

Kæmpe overraskelse: Ross Smith vandt European Championship

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*