Sådan følger du Andreas Toft Jørgensens kampe ved Online Darts Live League

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Andreas Toft Jørgensen skal mandag spille sine første fem kampe ved Online Darts Live League. Alle kampene vil kunne følges på YouTube.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Som man kunne læse i går, så er 27-årige Andreas Toft Jørgensen blevet inviteret med den engelske TV-turnering Online Darts Live League, hvor han blandt andet skal møde den tidligere Premier League-profil Robert Thornton og den nuværende WDF-verdensmester Neil Duff.

Som udgangspunkt vil Andreas Toft Jørgensen skulle i aktion hver formiddag fra mandag til onsdag. Afhængig af sine resultater de kommende dage så vil tiden vise, om han enten kvalificerer sig direkte til finalegruppen på lørdag, eller havner i gruppe B eller gruppe C som bliver afviklet fra torsdag til fredag.

Uanset hvad, så vil alle Andreas Toft Jørgensens kampe kunne følges live på YouTube. Alle kampe denne mandag vil kunne streames via nedenstående video. Den første kamp begynder allerede mandag formiddag klokken 10:30, mens Andreas Toft Jørgensens første opgør begynder klokken 11:05. Her møder han den dobbelte UK-Open deltager Lee Evans. Du kan se hele mandagens kampprogram længere nede i denne artikel (Bemærk: Tiderne er anført efter britisk tidszone).


Læs også:

Stor nyhed: Andreas Toft Jørgensen skal spille Online Darts Live League

Final Stage (Dag 2): Vladimir Andersen millimeter fra Tour Card – Andreas Toft Jørgensen imponerede

Henriette Honoré i semifinalen ved Swedish Open – Benjamin Drue Reus blev bedste danske herrespiller

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*