Suveræn start endte med nedtur for Andreas Toft Jørgensen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Modus

Andreas Toft Jørgensen lagde ud med en overraskende sejr på 4-3 over forhåndsfavoritten Graham Hall, da der mandag blev taget hul på uge to ved Modus’ Super Series.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Det kunne ikke være startet bedre for 28-årige Andreas Toft Jørgensen, da den danske landsholdsspiller mandag formiddag indledte jagten på succes ved Modus’ Super Series.

Andreas Toft Jørgensen lagde således ud med en overraskende 4-3 sejr over forhåndsfavoritten Graham Hall i dagens første opgør. Toft Jørgensen leverede ved den lejlighed en stærk indsats med legs vundet i 17, 15, 20 og 14 dart samt et gennemsnit på 83,13.

De gode takter holdt dog ikke ved. I den efterfølgende kamp mod 20-årige Keelan Kay var der således intet der lykkedes for danskeren, der tabte 4-0 med et gennemsnit på bare 63,37.

Også de efterfølgende tre kampe endte med nederlag for Toft Jørgensen, der tabte 4-2 til både Jarred Cole og Neil Duff, inden han sluttede dagen med et 4-1 nederlag til Alexander Merkx.

Til trods for fire nederlag i træk, så kan Andreas Toft Jørgensen glæde sig over, at han i alle sine sidste tre kampe spillede med solide gennemsnit omkring 82. Særligt nedspillet var i perioder godt for danskeren, der dog manglede kynismen på doublerne, når de for alvor spidsede til.

Andreas Toft Jørgensen skal i aktion ved Super Series igen tirsdag, hvor han klokken 10:35 vil forsøge at jagte en revanche mod hollandske Alexander Markx i sin første kamp.


Oversigt: Andreas Toft Jørgensens kampe ved Super Series:
Mandag 31. oktober

Graham Hall (83,36) 3-4 (83,13) Andreas Toft Jørgensen
Andreas Toft Jørgensen (63,37) 0-4 (71,57) Keelan Kay
Andreas Toft Jørgensen (81,47) 2-4 (80,36) Jarred Cole
Neil Duff (86,85) 4-2 (82,44) Andreas Toft Jørgensen
Andreas Toft Jørgensen (81,80) 1-4 (82,76) Alexander Merkx


Stillingen i Gruppe A ved Super Series efter mandagens kampe:


Læs også:

Mandag: Se Andreas Toft Jørgensens kampe ved Super Series

Andreas Toft Jørgensen skal spille Super Series

Kæmpe overraskelse: Ross Smith vandt European Championship

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*