Her er lodtrækningen til WDF’s europamesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: WDF

WDF har onsdag aften offentliggjort lodtrækningerne til EM i Spanien, der spilles mellem den 28. september til den 1. oktober.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

På mandag drager det danske herre- og damelandshold til Spanien, hvor de fra onsdag til lørdag deltager ved WDF’s europamesterskab.

I den forbindelse har WDF her til aften offentliggjort lodtrækningerne for europamesterskabet, hvor de danske landshold skal spille både single, double og holdkamp. Lodtrækningerne til holdkampene foretages dog først på tirsdag, skriver WDF på deres hjemmeside.

Set med danske briller er noget af det mest bemærkelsesværdige ved de offentliggjorte EM-lodtrækninger, at samtlige danske spillere undgår prominente navne i deres første singlekampe. Til gengæld er der hård modstand i vente for Simon Bak og Benjamin Drue Reus i doublerækken, hvor det unge danske makkerpar forventes at skulle op imod hollandske Jelle Klassen og Danny van Trijp i deres første kamp, alt imens Andreas Toft Jørgensen og Ulrich Meyn allerede i en potentiel anden runde skal møde en stærk svensk duo bestående af Dennis Nilsson og Andreas Harrysson.

I damernes doublelodtrækning ser det væsentligt mere overkommeligt ud i de første runder, hvor Janni Larsen og Merete Kjær kan se frem til slovakisk modstand i første kamp, mens Henriette Honoré og Michelle Merlit møder to islændinge.

Du kan danne dig et overblik over lodtrækningerne for WDF’s europamesterskab her nedenfor.


Lodtrækninger til WDF’s europamesterskab 2022:
Single – herrer
Double – herrer
Holdkamp – herrer (lodtrækningen foretages ved spillerpræsentationen tirsdag)

Single – damer
Double – damer
Holdkamp – damer (lodtrækningen foretages ved spillerpræsentationen tirsdag)


Læs også:

Store overraskelser i EM-trupperne: Her er landsholdene til EM i Spanien

Disse spillere er kvalificeret til PDC’s ungdomsverdensmesterskab

Dansk Dart Union og WDF aflyser VM 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*