Fænomenale Smith bankede Wright ved World Series of Darts Finals

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Kelly Deckers/PDC

Michael Smith stod for lørdagens bedste præstation, da han besejrede Peter Wright 6-4 i anden runde ved World Series of Darts Finals.

Det bliver heller ikke i år, at den regerende verdensmester Peter Wright vinder World Series of Darts Finals. Det står klart, efter ‘Snakebite’ lørdag aften tabte 6-4 til en særdeles velspillende Michael Smith, der med et gennemsnit på intet mindre end 107,40 stjal overskrifterne i Amsterdam.

Michael Smith er nu videre til kvartfinalen, hvor han møder James Wade. De to mødtes også i finalen i 2018, hvor Wade dengang besejrede Smith 11-10.

Også Dirk van Duijvenbode er videre til kvartfinalerne, efter han besejrede Gary Anderson 6-3. Her møder hollænderen engelske Ryan Joyce, der ganske overraskende sendte Dimitri Van den Bergh ud af World Series finalerne. Mens Ryan Joyce i disse dage har sin debut ved World Series of Darts Finals, så var Dirk van Duijvenbode også med i fjor, hvor han dog tabte i anden runde.

Søndagens kvartfinaleprogram vil også blive krydret med et opgør mellem Gerwyn Price og Joe Cullen, efter de to Premier League-spillere besejrede henholdsvis Matt Campbell og Dave Chisnall med cifrene 6-5. Joe Cullen måtte ellers overleve hele otte matchpile mod Chisnall, der altså forspildte en gylden mulighed for at spille sig i sin første kvartfinale ved en TV-turnering siden Masters i januar.

Søndagens sidste kvartfinale vil skulle afgøres mellem Michael van Gerwen og Jonny Clayton. Mens ‘MVG’ havde store problemer med doublerne i sin 6-4 sejr over Damon Heta lørdag aften, så var Jonny Clayton nådesløs i sin 6-2 sejr over Danny Noppert, idet Clayton landede på en lukningsprocent på 50 og et samlet gennemsnit på 104,39.

World Series of Darts Finals afgøres i aften. Først skal der dog tages hul på kvartfinalerne i eftermiddag. Du finder en oversigt over resultaterne af lørdagens kampe samt søndagens kampprogram og sendeplan længere nede i artiklen.

Se/gense højdepunkterne fra anden runde ved World Series of Darts Finals:


World Series of Darts Finals – resultater
Lørdag 17. september
Anden runde

Dirk van Duijvenbode (92,63) 6-3 (90,76) Gary Anderson
James Wade (87,80) 6-4 (88,62) Leonard Gates
Joe Cullen (84,78) 6-5 (88,38) Dave Chisnall
Ryan Joyce (97,51) 6-2 (95,10) Dimitri Van den Bergh
Gerwyn Price (95,48) 6-5 (98,72) Matt Campbell
Michael van Gerwen (96,80) 6-4 (85,93) Damon Heta
Michael Smith (107,40) 6-4 (102,69) Peter Wright
Jonny Clayton (104,39) 6-2 (96,42) Danny Noppert


Søndag 18. september
Eftermiddagsprogram (13:00) – kan ses live på PDC.tv og Viaplay

Kvartfinaler
Gerwyn Price v Joe Cullen
Ryan Joyce v Dirk van Duijvenbode
Michael Smith v James Wade
Michael van Gerwen v Jonny Clayton

Aftensprogram (20:00) – kan ses live på PDC.tv, Viaplay og TV3 Max
Semifinaler
Finale


Læs også:

Efter tre måneders iskold luft: Peter Wright afviser uvenskab med Dimitri Van den Bergh

Første Europa Tour-titel siden 2017: Peter Wright vandt German Darts Open

Efter vanvidsfinale: Michael Smith vinder tredje Players Championship-titel i træk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*