Andreas Toft Jørgensen besejrede verdensmester i sin debut ved Online Darts Live League

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Andreas Toft Jørgensen fik i dag debut ved Online Darts Live League. Her besejrede han undervejs den regerende WDF-verdensmester Neil Duff 4-2.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Det var en tydeligt nervøs Andreas Toft Jørgensen, der i dag fik debut ved turneringen Online Darts Live League.

Det kom åbenlyst til syne, da landsholdsspilleren i sin første kamp ved turneringen var en skygge af sig selv. Med et mere end almindeligt middelmådigt gennemsnit på 69,67 tabte danskeren således 0-4 til engelske Lee Evans, der omvendt leverede en forrygende præstation med et gennemsnit på 105,47.

Læs også: Overblik: Hvad er Online Darts Live League?

Allerede i kampen efter var Andreas Toft Jørgensen dog væsentligt bedre kørende, da det lykkedes ham at besejre den regerende WDF-verdensmester Neil Duff 4-2. Hverken 27-årige Jørgensen eller 50-årige Duff ramte deres topniveau, men det betød knap så meget for førstnævnte, der var tydeligt lettet over at indkassere sine første point på kontoen.

Herefter fulgte to snævre nederlag med cifrene 4-3 til først den tidligere VM-semifinalist Andy Jenkins, efterfulgt af den tidligere Premier League-spiller Robert Thornton.

På dette tidspunkt var det endnu ikke lykkedes Andreas Toft Jørgensen at snitte over 80. Det skyldtes i høj grad en dårlig statistik på doublerne. Efter sine første fire kampe havde den dobbelte World Cup of Darts-deltager blot ramt 10 ud af sine 57 forsøg på doublerne, hvilket resulterede i en foreløbig lukningsprocent på bare 19,23.

Den dårlige stime på doublerne blev der dog rettet op på i Andreas Toft Jørgensens sidste kamp på åbningsdagen ved denne uges Online Darts Live League. Her noterede danskeren sig nemlig for sin bedste præstation på dagen, da han med et gennemsnit på 84,83 besejrede sidste års British Open-vinder Scott Marsh 4-3. Her viste den jyske pilekaster nerver af stål, da han i kampens sidste og afgørende leg køligt afgjorde kampen med en 14-darter lukket på 66.

Til trods for sine to sejre indtager Andreas Toft Jørgensen sidstepladsen i Gruppe A efter første spilledag. Turneringen fortsætter tirsdag, hvor danskeren igen spiller mod de fem øvrige spillere i gruppen.


Stillingen efter første spilledag i Gruppe A ved Online Darts Live League uge 5

Billede


Oversigt over Andreas Toft Jørgensens resultater ved Online Darts Live League mandag 22. august:
Andreas Toft Jørgensen (69,67) 0-4 (105,47) Lee Evans
Neil Duff (74,58) 2-4 (78,45) Andreas Toft Jørgensen
Andy Jenkins (71,51) 4-3 (79,10) Andreas Toft Jørgensen
Andreas Toft Jørgensen (74,09) 3-4 (78,87) Robert Thornton
Scott Marsh (84,64) 3-4 (84,83) Andreas Toft Jørgensen


Læs også:

Overblik: Hvad er Online Darts Live League?

Sådan følger du Andreas Toft Jørgensens kampe ved Online Darts Live League

Stor nyhed: Andreas Toft Jørgensen skal spille Online Darts Live League

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*