Første gang siden 2016: Danmark er videre til anden runde ved World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Vladimir Andersen og Andreas Toft Jørgensen er videre til anden runde ved World Cup of Darts efter en 5-2 sejr over Singapore.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

For første gang siden 2016 er Danmark videre til anden runde ved World Cup of Darts. Det står klart, efter Danmark torsdag aften besejrede Singapore 5-2 i første runde.

Danmark er i år repræsenteret af den danske Tour Card-indehaver Vladimir Andersen og Andreas Toft Jørgensen.

Det danske makkerpar leverede en velspillet indsats, hvor de lukkede deres respektive legs i 18, 23, 17, 21 og 15 dart, og i sidste ende noterede sig for et fornemt gennemsnit på 83,88. Omvendt havde Singapore mere end almindeligt svært ved at finde rytmen, og særligt Harith Lim spillede langt under niveau. Singapore landede således på et skuffende gennemsnit på blot 72,53, og udgjorde dermed heller ikke nogen nævneværdig modstand for de to danskere.

For Danmarks vedkommende var det særligt Andreas Toft Jørgensen, der førte taktstokken i kampens første halvdel. Herefter fik Vladimir Andersen for alvor gang i spillet, og leverede blandt andet en enkelt 180’er og afgjorde kampen med en lukning på 112.

Efter sejren er det danske landshold sikret en præmiesum på 8.000 pund, svarende til godt og vel 70.000 danske kroner.

Danmark spiller deres næste kamp på lørdag, hvor de møder vinderen af opgøret mellem Tyskland og Spanien. Det endelige tidspunkt for kampen kendes ikke endnu, men den vil kunne ses live på TV3 Max og Viaplay.


Læs også:

Optakt til Danmarks kamp mod Singapore

Til trods for nederlag: Andreas Toft Jørgensen imponerede ved Nordic Darts Masters

Den utrolige historie bag Vladimir Andersens pile ved Q-School

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*