Oversigt: Sådan følger du kampene fra PDC Nordic & Baltic denne weekend

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic/Brian Odsgaard

Vladimir Andersen vil forsøge at fastholde sin førsteplads på PDC Nordic & Baltic-ranglisten, når han lørdag og søndag deltager på PDCNB’s Pro Tour.

Vidste du, at finnerne er det folkefærd, der årligt spiser mest is per indbygger i Europa? Nej? Nå, det skal du ikke være ked af, for her kommer en opmuntrende artikel, der guider dig i retning af, hvordan du kan følge weekendens kampe på PDC Nordic & Baltic-touren i Finland.

I alt vil der blive spillet fire turneringer fra fredag til søndag. Fredag vil der blive afholdt en enkelt kvalifikationsturnering til PDC’s Europa Tour, hvorefter der lørdag vil blive afholdt både en Pro Tour og en Europa Tour-kvalifikation, alt imens der søndag vil blive spillet endnu en Pro Tour.

PDC Nordic & Baltic har endnu ikke offentliggjort, hvilke spillere der har tilmeldt sig weekendens turneringer. Dartnyheder.dk kan dog erfare, at minimum 15 danskere vil være blandt deltagerne. Det gælder Vladimir Andersen, Andreas Toft Jørgensen, Benjamin Drue Reus, Simon Bak, Tom Veje Kristensen, Brian Løkken, Claus Nielsen, Michael Ladefoged, Rene Johansen, Nikolaj Jørgensen, Ole Jørgensen, Bent Lambertsen, Michael Seemann, Ivan Springborg Poulsen og Brian Rohmann Andersen.

Turneringerne kan som altid følges live på DartConnect, hvor man vil have mulighed for at følge livescores fra hver enkelt kamp. Herudover vil det være muligt at streame udvalgte kampe på YouTube-kanalen Live Darts Island. I den sammenhæng vil det være særligt interessant at se, hvilke to danske spillere, der sammen med Vladimir Andersen kvalificerer sig til TV-turneringen Nordic Darts Masters. Mens Vladimir Andersen allerede er sikret en plads, så vil de to næstbedst placerede danskere på PDCNB-ranglisten efter weekendens to Pro Tour-turneringer kvalificere sig til World Series-turneringen i Forum.

Top 16 på PDC Nordic & Baltic-ranglisten inden weekendens turneringer:

PlaceringSpillerNationPoint
1Vladimir AndersenDanmark1400
2Madars RazmaLetland1325
3Daniel LarssonSverige900
4Darius LabanauskasLitauen725
5Benjamin Drue ReusDanmark600
6Ricky NaumanSverige500
7Matthías Örn
Friðriksson
Island400
8Brian LøkkenDanmark325
9Nikolaj JørgensenDanmark250
10Marko KanteleFinland250
11Andreas Toft JørgensenDanmark200
12Allan Daugbjerg OlsenDanmark200
13Tom Veje KristensenDanmark175
14Aki PaavilainenFinland175
15Olli LehtikangasSverige175
16Janis MustafejevsLetland175

Du kan danne dig et overblik over spilstart for hver enkelt af weekendens turneringer her nedenfor:


Program for PDC Nordic & Baltic-turneringerne i Finland 3.-5. juni:

Fredag 3. juni
Kvalifikation til Hungarian Darts Trophy – spilstart klokken 18

Lørdag 4. juni
Pro Tour 3 – spilstart klokken 10
Kvalifikation til Interwetten German Darts Open – spilstart klokken 17

Søndag 5. juni
Pro Tour 4 – spilstart klokken 10

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*