Her er lodtrækningen til Søgaard Denmark Open & Masters 2022

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den tidligere WDF-verdensmester, Jelle Klaasen, er blandt favoritterne ved Søgaard Denmark Open & Masters 2022.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Dansk Dart Union har i dag offentliggjort lodtrækningen til Søgaard Denmark Open & Masters 2022.

Heraf fremgår det blandt andet, at den tidligere WDF-verdensmester, Jelle Klaasen, er havnet i en usædvanligt stærk gruppe ved lørdagens Denmark Open. Den tidligere Premier League-stjerne er således havnet i gruppe 27, hvor også 14. seedede James Richardson og den stærke schweizer Thomas Junghans er blandt spillerne.

Verdensranglistens nummer et, James Hurrell, er naturligvis havnet i gruppe et, hvor han i sin første kamp møder skotske Paul Kelly. I damernes lodtrækning kan førsteseedede Deta Hedman i øvrigt se frem til et opgør mod danske Martina Mortensen i sin første kamp.

Blandt de bedste danske bud på et eventuelt topresultat i herrerækken er det værd at fremhæve landsholdsspilleren Andreas Toft Jørgensen. Aabenraa-spilleren er dog havnet i en slagkraftig gruppe ni, hvor han får selskab af spillere som engelske Shaun Griffiths og fjerdeseedede Andy Baetens.

Du finder den samlede lodtrækning for alle rækker ved Søgaard Denmark Open & Masters 2022 her.


Læs også:

Top 5: De største favoritter i herrerækken ved Søgaard Denmark Open & Masters 2022

Top 5: De største favoritter i damerækken ved Søgaard Denmark Open & Masters 2022

Oversigt: Her er alle vinderne ved Søgaard Denmark Open & Masters 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*