Velspillende Ulrich Meyn vandt første spillerunde i Dansk Dart Superliga

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Efter otte sejre og et samlet turneringsgennemsnit på 82,62 lykkedes det Ulrich Meyn at vinde den første spillerunde i Dansk Dart Superliga.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Søndag blev der taget hul på den første ud af i alt fire indledende spillerunder i Dansk Dart Superliga. I den sammenhæng topper den tidligere landsholdsspiller Ulrich Meyn den foreløbige tabel, efter han vandt otte ud af 11 kampe.

Også Niels-Jørgen Hansen noterede sig for otte sejre, men er alligevel et enkelt point bag 53-årige Meyn. Det er i den anledning værd at nævne, at Dansk Dart Superliga anvender et utraditionelt pointsystem, hvor der tildeles point på baggrund af hvor mange legs en spiller vinder.

Som det fremgår af tabellen her nedenfor, er stillingen ganske tæt i toppen efter første spillerunde. Således er det kun syv point, der adskiller Ulrich Meyn i toppen fra 16-årige Nikolaj Jørgensen på ottendepladsen. Herefter er der et større spring ned til Nicolai Olsen, Michael Seemann og Thomas Jensen Skriver på de efterfølgende placeringer, alt imens Ivan Springborg er isoleret i bunden. Det er udelukkende top otte i tabellen, der kvalificerer sig til finalestævnet i Dansk Dart Superliga, når alle fire indledende spillerunder er afviklet.


Tabellen i Dansk Dart Superliga efter første spillerunde:


Ulrich Meyn viste højt niveau

Foruden at kunne glæde sig over at toppe den foreløbige tabel i Dansk Dart Superliga, så kan Ulrich Meyn også varme sig ved tanken om, at han søndag noterede sig for det højeste gennemsnit af samtlige 12 spillere.

Således sluttede Ulrich Meyn dagen med et samlet gennemsnit på intet mindre end 82,62, alt imens han også leverede dagens to højeste enkeltstående gennemsnit på henholdsvis 95,13 og 91,94. Dagens tredjehøjeste gennemsnit stod Niels-Jørgen Hansen for, da han i sin 5-1 sejr over netop Ulrich Meyn selv leverede et fornemt gennemsnit på 88,99.

– Jeg synes, der blev spillet på et højt niveau fra samtlige spillere i dag. Derfor er det også en sejr, der betyder noget, fortæller Ulrich Meyn til Dartnyheder.dk.

– Det var måske en af mine allerbedste dage i lang tid. Jeg havde et par kampe, hvor jeg giver alt for meget væk, og en kamp jeg bare taber stort. I resten af kampene havde jeg en følelse og fornemmelse med mine darts, som jeg ikke har haft længe. Det var virkelig en fed oplevelse, igen at kunne spille på det niveau i så mange kampe, uddyber han.

Alt i alt blev der spillet på et relativt højt niveau gennem hele søndagens spillerunde. Både Ulrich Meyn, Niels-Jørgen Hansen, Andreas Toft Jørgensen og Benjamin Drue Reus sluttede således dagen med turneringsgennemsnit over 80, hvilket er ganske højt i forhold til danske standarter.

Anden spillerunde i Dansk Dart Superliga afholdes søndag den 12. juni.


Læs også:

Vladimir Andersen ramte ikke niveau da Nathan Aspinall vandt Players Championship 13

Forudsigelse: Sådan ender grundspillet i Dansk Dart Superliga

Dirk van Duijvenbode tog sin blot anden PDC-titel, da han vandt Players Championship 12

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*