Her er lodtrækningen til World Series of Darts Finals

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price vil i den kommende weekend forsøge at forsvare sin titel ved World Series of Darts Finals.

Fredag aften begynder TV-turneringen World Series of Darts Finals, der i al sin enkelthed markerer sæsonafslutningen på PDC’s World Series.

World Series-sæsonen har igen i år været negativt påvirket af coronapandemien, og Nordic Darts Masters i København var således den eneste indledende World Series-turnering i 2021, inden sæsonfinalen skal afgøres i den kommende weekend.

Her vil verdensmesteren Gerwyn Price forsøge at generobre sin titel fra i fjor, hvor han besejrede Rob Cross i finalen. Ligesom de øvrige seedede spillere træder Price først ind i turneringens anden runde, hvor han møder vinderen af det rent hollandske opgør mellem Dirk van Duijvenbode og Jeffrey de Zwaan.

Verdensranglistens nummer to, Peter Wright, kan i samme ombæring forberede sig på et opgør mod enten Kim Huybrechts eller Michael Smith, alt imens verdensranglistens nummer tre og vinder af Nordic Darts Masters, Michael van Gerwen, møder enten Maik Kuivenhoven eller John Henderson i sin første kamp.

Foruden verdensranglistens nummer tre, er det også værd at hæfte sig ved, at 27-årige Fallon Sherrock er seedet ved World Series of Darts Finals, efter hendes finaleplacering ved Nordic Darts Masters. Den engelske publikumsdarling kan dog se frem til en hård kamp i anden runde, hvor hun møder enten polske Krzysztof Ratajski eller tyske Gabriel Clemens.

World Series of Darts Finals er ikke en rangliste-turnering, og vil derfor ikke få indflydelse på PDC’s verdensrangliste. Der er dog 70.000 pund (svarende til godt og vel 620.000 danske kroner) på spil til vinderen af turneringen.

Kampene i første runde ved World Series of Darts Finals begynder fredag aften klokken 20:00, og vil kunne ses live på Viaplay og PDC.tv. Kampene i anden runde afvikles lørdag, mens kvartfinaler, semifinaler og finale spilles søndag.


Kampprogram – World Series of Darts Finals
Første runde
Maik Kuivenhoven v John Henderson
James Wade v Mervyn King
Nathan Aspinall v Vincent van der Voort
Jeffrey de Zwaan v Dirk van Duijvenbode
Krzysztof Ratajski v Gabriel Clemens
Niels Zonneveld v Dave Chisnall
Jose de Sousa v Danny Noppert
Kim Huybrechts v Michael Smith

Anden runde
(1) Michael van Gerwen v Kuivenhoven/Henderson
(8) Madars Razma v Wade/King
(4) Jonny Clayton v Aspinall/Van der Voort
(5) Gerwyn Price v De Zwaan/Van Duijvenbode
(2) Fallon Sherrock v Ratajski/Clemens
(7) Gary Anderson v Zonneveld/Chisnall
(3) Dimitri Van den Bergh v De Sousa/Noppert
(6) Peter Wright v Huybrechts/Smith


Læs også:

Dronningen vender hjem: Fallon Sherrock har kvalificeret sig til VM

Rob Cross fortsætter de gode takter: Disse fire spillere triumferede ved Super Series 7

Gerwyn Price triumferede ved World Series of Darts Finals

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*