Dansk Dart Union offentliggør: DM afholdes i december

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Per Laursen har kunne kalde sig regerende individuel danmarksmester siden marts 2019. Det kan nu muligvis få en ende senere på året.

Det er mere end 18 måneder siden, at dartsporten senest har haft et individuelt danmarksmesterskab. Efter Per Laursen og Sandra Rasmussen vandt titlerne i henholdsvis herre- og damerækken i begyndelsen af marts 2019 satte coronapandemien således en kæp i hjulet i forhold til at afholde danmarksmesterskabet i 2020, og det har foreløbigt været uvist, om det ville kunne være muligt at afholde mesterskabet i 2021.

Men nu er der så endelig godt nyt til de danske spillere, der har længtes efter det nationale mesterskab. For mellem den 11.-12. december vil Vordingborg Dartklub være værtsklub for danmarksmesterskabet. Det skriver Dansk Dart Union i dag på deres hjemmeside.

Dansk Dart Unions formand, Henrik Vestbo, har ved flere lejligheder givet udtryk for, at det har været blandt unionens højeste prioriteringer at få afholdt det individuelle danmarksmesterskab i 2021. En sammenpresset efterårskalender og generel uvished i forhold til coronapandemien har dog spøgt i baggrunden, men nu lader det altså til, at DM igen vil blive afholdt efter næsten to års ufrivillig pause.


Læs også:

Per Laursen vinder DM for femte gang i karrieren

Sandra Rasmussen er ny dansk mester

Oversigt: Alle mandlige medaljevindere ved DM siden 1977

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*