Joe Cullen fortsætter sin imponerende sæson efter finalesejr over Gerwyn Price

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Joe Cullen besejrede mandag aften Gerwyn Price 8-6 i finalen ved sæsonens 13. Players Championship-turnering.

Joe Cullen har haft en mildest talt fornem sæson på PDC’s ProTour, hvor den 31-årige englænder i dag vandt sin anden turneringssejr i sæsonen, efter han besejrede verdensmesteren Gerwyn Price 8-6 i finalen på førstedagen ved sæsonens fjerde Super Series.

‘The Rockstar’ var allerede forud for mandagens turnering nummer et på denne sæsons Players Championship-rangliste, men dagens sejr konsoliderer selvsagt Cullens førsteplads, hvor han fortsat henviser José de Sousa til andenpladsen, alt imens dagens tabende finalist, Gerwyn Price, rykker op på tredjepladsen.

Netop Gerwyn Price deltog i dag ved sin første turnering i tre måneder, efter han først blev udelukket fra Premier League grundet en positiv coronatest, alt imens han sidenhen meldte afbud til Super Seris 3. Og selvom der undervejs i mandagens turnering var en del rust at spore hos verdensetteren, så vil ‘The Iceman’ formentlig være taknemmelig over, at han allerede på nuværende tidspunkt har vist sine nærmeste konkurrenter, at han fortsat er i stand til at kæmpe med om turneringssejre.

Fem Premier League-spillere tabte i første runde

Glæde var der dog ikke meget at spore af hos en række af Gerwyn Prices Premier League-kollegaer. Således tabte hele fem af denne sæsons Premier League-spillere i første runde.

Først og fremmest fortsatte nedturen for Glen Durrant, der leverede en særdeles skuffende præstation i sit 6-2 nederlag til den tidligere VM-finalist Kirk Shepherd. Kort tid efter måtte også Dimitri van den Bergh, Rob Cross, Nathan Aspinall og Peter Wright pakke pilene sammen efter nederlag til henholdsvis Jason Lowe, Gary Anderson, Keane Barry og Maik Kuivenhoven.

Premier League-stjernerne får dog allerede i morgen mulighed for at revanchere mandagens resultater, når der tirsdag klokken 15:00 tages hul på sæsonens 14. Players Championship-turnering. Turneringen vil kunne følges live på DartConnect og PDC.tv.

Indtil da kan du her nedenfor se/gense mandagens finale mellem Joe Cullen og Gerwyn Price, alt imens du længere nede kan finde en oversigt over de afgørende resultater fra dagens turnering. Alle øvrige resultater kan findes her.


Afgørende resultater Players Championship 13
Sidste 16
Joe Cullen (105,9) 6-5 (98,8) Ian White
James Wade (92,5) 6-5 (90,3) John Henderson
Martijn Kleermaker (96,4) 6-4 (89,9) Adrian Lewis
Michael van Gerwen (93,5) 6-5 (86,8) Mickey Mansell
Dirk van Duijvenbode (96,9) 6-1 (82,6) Bradley Brooks
Jonny Clayton (111,7) 6-2 (99,8) Steve Brown
Gary Anderson (104,1) 6-4 (94,4) Michael Smith
Gerwyn Price (106,4) 6-3 (94,8) Steve Beaton

Kvartfinaler
Joe Cullen (93,1) 6-4 (88,7) James Wade
Michael van Gerwen (107,7) 6-1 (92,8) Martijn Kleermaker
Jonny Clayton (105,1) 6-4 (97,1) Dirk van Duijvenbode
Gerwyn Price (95,7) 6-5 (90,4) Gary Anderson

Semifinaler
Joe Cullen (93,7) 7-2 (91,7) Michael van Gerwen
Gerwyn Price (93,7) 7-1 (99,3) Jonny Clayton

Finale
Joe Cullen (93,8) 8-6 (90,3) Gerwyn Price


Læs også:

Vanvittig præstation: José de Sousa har slået verdensrekorden for højeste gennemsnit nogensinde

Succes for Joe Cullen: Vandt sæsonens første Players Championship-turnering

I dag begynder Super Series 4 – sådan følger du kampene

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*