I dag begynder Super Series 4 – sådan følger du kampene

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

I dag lyder startskuddet på sæsonens fjerde Super Series.

I dag klokken 15:00 tager PDC hul på sæsonens fjerde Super Series, hvilket indebærer, at der over de næste fire dage skal afholdes fire Players Championship-turneringer i engelske Milton Keynes.

128 spillere vil som udgangspunkt være deltagende ved hver enkelt turnering, og selvom 12 spillere har valgt at melde afbud (hvilket du kan læse mere om her), så vil de største profiler være blandt deltagerne. Heriblandt verdensmesteren Gerwyn Price, der ellers ikke har været i aktion siden midten af marts.

Ved hver enkelt Players Championship-turnering er der godt og vel 650.000 danske kroner på højkant i den samlede præmiepulje, hvoraf vinderen af hver enkelt turnering vil blive tildelt en præmiecheck svarende til 85.000 danske kroner. Præmiepengene vil blive overført til både verdensranglisten og Players Championship-ranglisten, hvortil sidstnævnte i skrivende stund toppes af Jonny Clayton foran Michael Smith og Dirk van Duijvenbode.

Du kan følge hver enkelt Players Championship-turnering live på DartConnect, alt imens udvalgte kampe vil blive vist live på PDC.tv. Turneringerne mandag, tirsdag og onsdag begynder klokken 15:00, mens torsdagens turnering starter allerede klokken 13:00.


Læs også:

Gerwyn Price vender tilbage ved Super Series 4 – 12 spillere har meldt afbud

Michael Frydendahl om PDC Nordic & Baltic: ‘Vi arbejder på at genoptage vores turneringer til august’

Skidt dag for Holbæk: Tabte overraskende til både Hovsa og Lido

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*