Gerwyn Price vender tilbage ved Super Series 4 – 12 spillere har meldt afbud

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Verdensmesteren har ikke deltaget ved en turnering i næsten tre måneder.

På mandag indledes sæsonens fjerde Super Series, der i al sin enkelthed indebærer, at der afholdes fire Players Championship-turneringer på fire dage. Turneringerne afholdes i den engelske by Milton Keynes.

Players Championship-touren er som udgangspunkt kun åben for PDC’s 128 Tour Card-indehavere, men eftersom 12 spillere har meldt afbud, har PDC traditionen tro inviteret de bedste placerede spillere fra februar måneds Q-School, der ved den lejlighed ikke vandt et Tour Card.

De 12 spillere der har meldt afbud til næste uges fire Players Championship-turneringer er Max Hopp, Adam Hunt, Cristo Reyes, Daniel Larsson, Stefan Siepmann, Harald Leitinger, Darren Penhall, Wesley Harms, Robert Marijanovic, Adam Gawlas, Michael Unterbuchner og Zoran Lerchbacher.

De 12 afbud betyder, at Rusty-Jake Rodriquez, Luc Peters, Rowby-John Rodriquez, Lorenzo Pronk, Chas Barstow, Gino Vos, Michael Rasztovits, Martin Thomas, Ryan de Vreede, Kevin McDine, Jim McEwan og Kevin Doets i stedet indtræder i turneringerne.

Gerwyn Price vender tilbage

Tilmeldingslisten afslører desuden, at ingen af PDC’s største profiler vil være fraværende ved sæsonens fjerde Super Series. Dermed vil man kunne se frem til at opleve verdensmesteren Gerwyn Price tilbage i aktion, efter han ikke har deltaget ved en turnering siden midten af marts. Det skyldes blandt andet, at verdensetteren blev udelukket fra Premier League, efter han blev testet positiv for Covid-19 kort tid før turneringen skulle starte, og derfor blev erstattet af James Wade.

Alle fire turneringer ved Super Series 4 vil kunne følges live på DartConnect, alt imens udvalgte kampe vil blive streamet live på PDC.tv.


Læs også:

Michael Frydendahl om PDC Nordic & Baltic: ‘Vi arbejder på at genoptage vores turneringer til august’

Sådan sluttede eksperternes Premier League tabel

Gerwyn Price udelukket fra Premier League efter positiv coronatest

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*