Forudsig VM og vind et par spritnye pile

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Vi giver dig nu muligheden for at vinde nogle Harrows pile – du skal “blot” forudsige hele VM.

I samarbejde med vores sponsor Søren Søgaard, udlover vi et sæt af Harrows nye Fire Inferno i anledning af VM.

Du kan få fingrene i pilene, hvis du kan forudsige hele VM.

Hvordan gør man så det? Ja vi forklarer det step for step herunder.

1) Først skal du downloade denne excel-fil.

2) Når du åbner filen, vil du blive mødt af dette:

 

3) Zoomer du en smule ind, vil det komme til at se ud som nedenstående:

 

4) Som det kan ses, er alle kampe fra første runde, samt de seedede spillere skrevet ind. Herfra er det nu dit job, at regne ud, hvordan turneringen kommer til at forløbe. Tager vi udgangspunkt i den første kamp, altså den med Ryan Murray og Lourence Ilagan, så skal du altså skyde på, hvem der vinder den. Tror du det er Ilagan, så gør du som på nedenstående billede og skriver ham i den tomme boks ud for kampen.

5) Nu kan du så se, at Lourene Ilagan altså skal møde Michael van Gerwen – og igen gør du nøjagtig det samme, nemlig vælger en vinder og skriver vinderen i den næste boks, som på nedenstående billede:

 

6) Og sådan fortsætter du med alle kampe – helt indtil du har fundet en vinder af turneringen.

 

7) Når du har udfyldt hele excel-arket, så skal du sende det til madspm95@gmail.com. I mailen bedes du også oplyse dit fulde navn. Mailen skal navngives “VM-forudsigelser”.

Nu er din/jeres part slut – herfra er det os, som holder styr på hvem der vinder.

Vi ved, at det er rigtig mange kampe, som skal gættes, og derfor laver vi selvfølgelig et forbehold: Hvis ingen rammer hele turneringen, så tager vi den som har ramt flest kampe. Her er det dog reglen, at det kun er de kampe man har gættet rigtigt indtil den runde, hvor det gik galt.

Det vil sige, at hvis man allerede misser en kamp i første runde, så er det kun kampene fra første runde, som tæller med som rigtige. Misser man først en kamp i anden runde, så er det både kampe fra første og anden runde, som tæller med osv.

Vi håber at mange vil deltage og tager godt imod denne nye konkurrence-form.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*