66-årige Paul Lim kvalificerer sig til PDC’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

66-årige Paul Lim vandt i går Hong Kongs kvalifikationsturnering til PDC’s verdensmesterskab.

Manden bag historiens første 9-darter ved et verdensmesterskab, Paul Lim, vil for fjerde år i træk være blandt deltagerne ved PDC’s verdensmesterskab. Den 66-årige legende vandt således i går Hong Kongs kvalifikationsturnering. I samme ombæring lykkedes det i øvrigt den væsentligt mere ukendte 33-årige japaner, Toru Suzuki, at triumferede ved den japanske kvalifikationsturnering.

Paul Lim skrev historie, da han ved BDO’s verdensmesterskab i 1990 lavede historiens første 9-darter på VM-scenen.

I PDC-regi kvalificerede Lim sig til verdensmesterskabet alle år i perioden 1997-2002, hvorefter han først var tilbage i det fine selskab i 2013, hvorefter han igen kvalificerede sig i årene 2014, 2016 samt 2018, 2019 og 2020. Til trods for sin kultstatus, så har Paul Lim dog kun en enkelt gang spillet sig i en kvartfinale ved BDO’s verdensmesterskab, alt imens han aldrig er kommet længere end til anden runde i PDC.

PDC’s verdensmesterskab anno 2021 begynder tirsdag den 15. december.

Nedenfor kan du se Paul Lims legendariske 9-dart:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*