Danmark ude af World Cup efter overbevisende nederlag til New Zealand

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Nordic & Baltic/Mads Magnussen

Danmark tabte fredag eftermiddag 5-2 til New Zealand i første runde ved World Cup of Darts.

Per Laursen og Niels Heinsøe er ude af World Cup of Darts, efter danskerne fredag eftermiddag tabte 5-2 til Cody Harris og Haupai Puha fra New Zealand i første runde.

Der var på intet tidspunkt spænding om udfaldet af kampen, idet newzealænderne indledte med en føring på 3-0. I kampens andet leg missede Danmark ellers fire doublepile, men var ikke for alvor tæt på på nogen af deres forsøg.

Først i kampens fjerde leg lykkedes det danskerne at finde deres rytme, idet de reducerede til stillingen 3-1, efter at have spillet sig ned på 40 efter blot 12 pile. Og selvom det danske makkerpar også formåede at holde deres udlæg i kampens sjette leg, så var Laursen og Heinsøe langt fra at spille op til niveau mod de to 35-årige newzealændere.

Danmark endte således med et gennemsnit på blot 72,85, hvilket var væsentligt lavere end deres gennemsnit sidste år. Her snittede de to Potten-spillere 82,75 i deres nederlag til Skotland. Det var i den forbindelse tydeligt at se, at særligt Per Laursen havde usædvanligt svært ved at finde sin rytme, og flere gange startede sine indgange med at ramme enten en etter eller femmer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*