Her er lodtrækningen til European Championship

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Rob Cross vil de kommende dage jagte et titelforsvar ved European Championship.

I dag klokken 16:00 begynder den 13. udgave af European Championship. En turnering, der er kendt som sæsonafslutningen på PDC’s Europa Tour, idet udelukkende top 32 på Europa Tour-ranglisten kvalificerer sig til turneringen.

I den sammenhæng blev årets Europa Tour-rangliste noget overraskende toppet af verdensranglistens nummer 16, Joe Cullen, der derfor er førsteseedet ved turneringen forud for aftenens møde med irske William O’Connor.

Det er dog 2018-verdensmesteren, Rob Cross, der er forsvarende vinder af European Championship, efter han sidste år besejrede Gerwyn Price i finalen. Nøjagtig som for et år siden, kan ‘Voltage’ i øvrigt se frem til en præmiecheck på godt og vel en million danske kroner, hvis han vinder turneringen.

Ifølge bookmakerne, så er det dog den firdobbelte vinder, Michael van Gerwen, der indtager favoritrollen, til trods for sin umiddelbare formkrise. Verdensetteren møder i den sammenhæng litauiske Darius Labanauskas senere i aften.

Foruden ‘MVG’ så peger bookmakerne også på spillere som Gerwyn Price og Peter Wright som forhåndsfavoritter ved European Championship, hvortil det er værd at bemærke, at den nylige Premier League-vinder, Glen Durrant, har valgt at melde afbud til turneringen, efter at være blevet testet positiv for corona. Det kan du læse mere om her.

Du kan se hele kampprogrammet og lodtrækningen ved European Championship her nedenfor. Alle kampe i første runde spilles bedst af 11 legs og kan ses live på PDC.tv og Viaplay.


2020 Unibet European Championship
Kampprogram
Torsdag 29. oktober (16:00)
Første runde
Jamie Hughes v Dave Chisnall
Krzysztof Ratajski v Steve West
Mervyn King v Ian White
Jose de Sousa v Jeffrey de Zwaan
James Wade v Steve Lennon
Devon Petersen v Andy Hamilton
Michael Smith v Ross Smith
Danny Noppert v Dirk van Duijvenbode
Nathan Aspinall v Maik Kuivenhoven
Joe Cullen v William O’Connor
Rob Cross v Martijn Kleermaker
Jonny Clayton v Max Hopp
Michael van Gerwen v Darius Labanauskas
Gerwyn Price v Kim Huybrechts
Peter Wright v Gabriel Clemens
Mensur Suljovic v Daryl Gurney

Fredag 30. oktober
Eftermiddagsprogram (13:00)
4x Anden runde

Aftensprogram (20:00)
4x Anden runde

Lørdag 31. oktober (20:00)
Kvartfinaler

Søndag 1. november (20:00)
Semifinaler og finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*