WDF aflyser alle landsholdsturneringer i 2020

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

De danske dartlandshold, der her ses til åbningsceremonien ved WDF’s EM i 2018, kommer ikke i aktion i 2020.

De danske WDF-landshold kommer ikke i aktion i 2020. Det står klart, efter WDF (World Darts Federation) i går offentliggjorde nyheden om, at verdensforbundet har valgt at aflyse alle dets landsholdsturneringer i 2020. Det fremgår på WDF’s hjemmeside.

Aflysningerne skal – ikke overraskende – ses i lyset af den verdensomspændende corona-pandemi. WDF skriver i den forbindelse følgende på deres hjemmeside:

– Helbredet og velfærden for vores spillere og officials er fortsat vores primære bekymring. Vi deler jeres skuffelse, og håber på et sikkert og sundt miljø for os alle i den nærmeste fremtid, så vi igen kan konkurrere med hinanden.

Oprindeligt skulle det danske juniorlandshold i juni have deltaget ved europamesterskabet i Ungarn, alt imens de danske seniorer skulle have været i aktion ved europamesterskabet i Spanien, der stod til afholdelse mellem september-oktober. Tilbage i marts valgte Dansk Dart Union i øvrigt at udsætte deres værtskab for de nordiske mesterskaber fra april/maj i år til april 2021.

Konsekvenserne af aflysningerne betyder, at WDF’s landsholdsturneringer tidligst vil blive genaktiveret i 2021, hvor Danmark er udset værtskabet for både de nordiske mesterskaber og VM.


Oversigt over landsholdsturneringer med dansk deltagelse i WDF 2020-2024:

2020:
Nordic Cup, Danmark (AFLYST)
EM, Spanien (AFLYST)
EM (juniorer), Ungarn (AFLYST)

2021:
VM, Danmark
EM (juniorer), Ungarn

2022:
Nordic Cup, Sverige
EM, Spanien
EM (juniorer), Østrig

2023:
VM, Sydkorea
EM (juniorer), værtsnation endnu ikke afgjort

2024:
Nordic Cup, værtsnation endnu ikke afgjort
EM, England
EM (juniorer), værtsnation endnu ikke afgjort

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*