Phil Taylor er tilbage: Deltager i turnering igen i aften

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Phil Taylor spiller igen i aften ved webcam-turneringen “A Night At The Darts”.

Phil ‘The Power’ Taylor er i aften tilbage på webcam-scenen.

Det er ikke mere end en uge siden, at den 16-dobbelte verdensmester senest deltog ved webcam-turneringen “A Night At The Darts”. Turneringen spilles egentlig som et gruppespil fra mandag til lørdag, men igen i denne uge har dartlegenden fået lov til at deltage på en særordning, idet han kun spiller en enkelt aften, og hvor hans egne kampe spilles bedst af syv legs fremfor bedst af ni.

Læs også: Phil Taylor kan fortsat snitte over 100: Vandt fire ud af fem kampe ved “A Night At The Darts”

Sidste uge vandt den 59-årige englænder fire ud af fem kampe, hvor han blandt andet besejrede det hollandske stortalent Wessel Nijman og den tredobbelte BDO-verdensmester Martin Adams. Det kan du i øvrigt læste mere om her.

Netop de to er også på programmet i aften. Derudover kan Phil Taylor også se frem til opgør mod den populære damespiller Fallon Sherrock og den relativt upåagtede duo bestående af Michael Warburton og David Evans. Særligt sidstnævnte har dog gjort særdeles positivt opmærksom på sig selv gennem de seneste ugers mange webcamturneringer, hvor han flere gange har vist, at han har et niveau, der ville gøre ham konkurrencedygtig på PDC’s ProTour.

Phil Taylor indleder aftenens turnering klokken 18:30. Du kan se alle kampene live på Modus’ YouTube-kanal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*