Rob Cross i sorg: Bedstefar død efter smitte af coronavirus

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Rob Cross’ bedstefar er død, efter at være blevet konstateret positiv for coronavirus.

Rob Cross har for nylig mistet sin 68-årige bedstefar til coronavirus. Det fortæller 2017-verdensmesteren til engelske Sun.

– Det har været nogle hjerteskærende uger for hele familien. Min bedstefar havde hjerteproblemer og lungebetændelse, men coronavirus blev den sidste dråbe, fortæller verdensranglistens nummer fire, der efter sin bedstefars død har lanceret en fundraiser til British Heart Foundation, der er en velgørenhedsorganisation dedikeret til forskning indenfor hjertesygdomme.

– Det har været virkelig svært at forholde sig til. Der er så mange andre faktorer at bekymre sig om. Min kone Georgia er gravid med vores fjerde barn, og det betyder, at hun er i risikogruppen. Derudover har jeg også måttet tænke på min bedstemor, som nu er efterladt til sig selv.

– Min bedstemor er nu flyttet ind sammen med os, så vi kan tage os af hende. Men du kan nok forestille dig, at det har været svært, med alle de følelser vi bearbejder.

Læs også: Rob Cross: Jeg var ikke klar til at vinde VM

– I løbet af få uger er vores liv blevet ændret dramatisk. Det mest triste er dog, at det her sker for tusinder af familier i hele landet og over alt på jorden.

– Det har været rystende til tider. Som forældre er vi nødt til at stå stærke overfor vores børn, men der er så mange dårlige nyheder, at det er svært at kapere, hvor anderledes vores liv er blevet.

– Det er en skræmmende verden vi lever i lige nu. Jeg tror ikke, der er nogen, der fuldstændig forstår, hvad vi alle går igennem. Bare det at forsøge at organisere begravelsen har været virkelig svært, og meget anderledes i forhold til hvordan det normalt foregår.

– Det vil også være hårdt, kun at have få mennesker med til begravelsen. Det er ikke det farvel min bedstefar fortjener. Han var en fantastisk fyr. Han ville gøre alting for én, og var altid klar til at give et godt råd, alt imens børnene elskede ham, lyder det fra ‘Voltage’.

Rob Cross er blandt deltagerne i PDC’s webcam turnering “Home Tour”. Den 29-årige englænder forklarer dog, at hans nuværende fokus ikke er henledt til dartsporten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*