Officielt: Disse otte profiler er udtaget til Nordic Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

PDC har ikke overraskende valgt at udtage både Peter Wright og Michael van Gerwen til Nordic Darts Masters.

Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, Rob Cross, Gary Anderson, Nathan Aspinall, Dimitri van Den Bergh og Fallon Sherrock kommer alle til København senere i år.

Sådan lyder det fra PDC, der på forbundets hjemmeside i dag har offentliggjort navnene på de otte udvalgte profiler, der skal kæmpe mod otte spillere fra PDC Nordic & Baltic ved Nordic Darts Masters mellem den 12.-13. juni senere i år.

Der er ingen større overraskelser blandt de udvalgte spillere, hvor det forud for i dag allerede var offentliggjort, at Fallon Sherrock ville blive tildelt en af pladserne. Den største overraskelse må imidlertid siges at være valget af den dobbelte ungdomsverdensmester Dimitri van Den Bergh, der er placeret som nummer 29 på PDC’s verdensrangliste.

Minimum tre danske deltagere

PDC offentliggjorde tidligere i år, at litauiske Darius Labanauskas, lettiske Madars Razma, finske Marko Kantele og svenske Daniel Larsson også er tildelt en plads ved turneringen. Derudover får tre danskere mulighed for at kvalificere sig via PDC Nordic & Baltic-touren, alt imens der også vil blive afholdt en kvalifikationsturnering for samtlige PDCNB-spillere, der ikke på forhånd vil have kvalificeret sig efter sæsonens første ProTours i PDCNB.

Du kan læse meget mere om hvordan de danske spillere kan kvalificere sig her.

Det er muligt at købe billetter til Nordic Darts Masters her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*