Sherrock med nyt historisk resultat – MVG uddelte øretæver

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Fallon Sherrock leverede endnu et historisk resultat, da hun her til aften spillede uafgjort mod Glen Durrant i Premier League.

Med slutresultatet 6-6 var Fallon Sherrock ualmindeligt tæt på at levere sensationen mod Glen Durrant, da “The Queen of the Palace” stod overfor den tredobbelte BDO-verdensmester i aftenens tredje kamp i anden runde af den igangværende Premier League-sæson.

Kampen blev aldrig for alvor velspillet, og ved stillingen 3-3 stod Durrant da også noteret for et gennemsnit på blot 85, mens Sherrock lå helt nede på 79.

Gennemsnittene blev dog hevet i vejret i løbet af kampens anden halvdel, hvor begge spillere lod til at have fået nerverne i bero. Til trods for de bedre takter, kunne Durrant alligevel overvære 25-årige Sherrock spille sig foran både 3-4 og 3-5, inden 49-årige “Duzza” endelig fik ramt en afgørende double, og dermed reduceret til 4-5.

Missede doublepile blev dog afgørende for verdensranglisten nummer 22, der missede tre pile på double 16 for at udligne til 5-5. I stedet viste Sherrock imponerende kynisme, og lukkede uden tøven 46 på to pile, og sikrede sig dermed et uafgjort resultat.

Fra stillingen 4-6 fik den populære damespiller dog aldrig mulighed for at afgøre kampen, idet hun blev udspillet af Durrant, der sikrede sig et uafgjort resultat med to 15-dartere. Dermed er Durrant nu noteret for tre point, efter han i sidste uge besejrede Michael Smith.

Cross besejrede formstærke Aspinall

Torsdagens kampprogram blev dog indledt med et opgør mellem Rob Cross og Nathan Aspinall, hvor Cross sikrede sig sin første sejr i sæsonen, idet han besejrede Aspinall 7-5.

Aspinall havde ellers vundet de to spilleres seneste to indbyrdes opgør, og var da også fuld af selvtillid efter weekendens sejr på ProTouren. Alligevel fulgtes spillerne ad frem til stillingen 5-5, til trods for at Aspinall havde en god mulighed for at komme foran 3-5, men i stedet måtte overvære en sublim 116-lukker af Rob Cross, hvilket altså på ny skabte balance i regnskabet.

Ved stillingen 5-5 var det så Rob Cross der træk fra land, da han, efter at have spillet sig foran 6-5 på en suveræn double 16, afgjorde kampen med en 12-darter mod udlæg med en fornem lukker på 112.

Smith truede verdensrekorden, men smed alligevel sejren

Efter Cross’ sejr blev aftenens anden kamp startet med røg og damp.

Efter en god start fra begge spillere ramte Michael Smith syv tripler i træk i kampens tredje leg, men missede desværre triple 19, hvorefter han afgjorde leget på double fire med en 10-darter til stillingen 1-2. herefter udbyggede han førringen til 1-3 med en 140-lukker.

Smith holdt fast i det solide forespring det meste af kampen, efter at Price ellers brændte en gylden mulighed for at reducere til 3-4. “The Iceman” kunne i stedet se Smith lukke til 2-5. “Bullyboy” snittede på dette tidspunkt på den gode side af 116, hvilket kunne have været endnu højere, hvis ikke han havde brugt tre pile for at lukke på double tre.

Fra stillingen 2-5, der i øvrigt blev udbygget til 2-6, lugtede det langt væk af en stensikker sejr til Michael Smith. Herfra faldt Smiths spil dog fuldstændig fra hinanden – blandt andet som resultat af noget der mindede om koncentrationsbesvær. Det udnyttede Gerwyn Price til at sikre sig endnu et imponerende comeback, efter han i sidste uge ligeledes sikrede sig et uafgjort resultat mod Rob Cross, til trods for ved den lejlighed at have været bagud 3-6.

Anderson spillede uafgjort mod Wright

Der var lagt i kakkelovnen til en klassiker, da Gary Anderson stod overfor Peter Wright i aftenens tredje kamp i anden runde af den nye Premier League-sæson.

Selvom kampen var både tæt og dramatisk, så var der dog også adskillige skønhedsfejl undervejs, hvilket blandt andet kom til udtryk ved Wrights gennemsnit på 88,52. Med en fænomenal 12-darter i kampens sidste leg, formåede Wright dog at hive sit første Premier League-point i land, efter at have tabt 5-7 til Michael van Gerwen sidste torsdag.

Wright var ellers foran 2-4 i karrierens 47. indbyrdes opgør mod sin 49-årige, jævnaldrende landsmand, men var alligevel konstant under pres af Anderson, der generelt var væsentligt bedre i nedspillet.

MVG uddelte øretæver mod Daryl Gurney

I aftenens sidste kamp var der på intet tidspunkt tvivl om resultatet, idet den hollandske verdensetter var lysår bedre end sin nordirske modstander.

Med et gennemsnit på 105,05 fulgte “MVG” således op på sidste uges stærke indsats mod Peter Wright, og topper dermed tabellen efter to sejre i træk.


Resultater fra Premier League – anden runde
Rob Cross (94,71) 7-5 (95,48) Nathan Aspinall
Gerwyn Price (98,11) 6-6 (101,71) Michael Smith
Gary Anderson (95,58) 6-6 (88,72) Peter Wright
Glen Durrant (92,21) 6-6 (87,36) Fallon Sherrock
Daryl Gurney (93,92) 1-7 (105,05) Michael van Gerwen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*