Så er det officielt: World Series kommer til Danmark

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen og Gary Anderson kan godt begynde at skrive København ind i næste års rejsekalender.

Så er det officielt.

Efter flere måneders gisninger kan ekstrabladet.dk i dag bekræfte, at PDC’s World Series kommer til København i 2020.

Spekulationerne om hvorvidt World Series kunne risikere at komme til Danmark begyndte for alvor at blusse op, da det i september blev offentliggjort, at Europa Touren ikke ville lægge sin vej forbi Dannevang til næste år, til trods for at Brøndbyhallen havde dannet rammerne om Danish Darts Open i både 2018 og 2019.

I den forbindelse kunne man i samme måned på Dartnyheder.dk læse følgende spådom om World Series’ forventede debut i Danmark i 2020. Derudover kommenterede PDC Nordic & Baltics danske formand Michael Frydendahl på rygterne i Dartnyheder.dk’s seneste podcast.

LÆS OGSÅ: Analyse: Derfor er kæmpe PDC turnering på vej til Danmark

Forum København danner rammerne

Ifølge Ekstra Bladet så vil Forum i København komme til at danne rammerne om den københavnske World Series turnering, der i øvrigt vil blive døbt Nordic Darts Masters.

Ekstra Bladet erfarer i øvrigt, at turneringen vil blive afholdt mellem den 12.-13. juni, selvom der endnu ikke er kommet en officiel udmelding fra hverken PDC eller PDC Nordic & Baltic.

Nordic Darts Masters vil som alle øvrige World Series turneringer skulle afgøres mellem otte udvalgte PDC profiler, der skal kæmpe om titlen mod otte regionale spillere. Her er det endnu uvist hvor mange pladser der kan risikere at blive besat af danske spillere.

Modsat turneringerne på Europa Touren så vil Nordic Darts Masters blive vist live på TV. Nordic Darts Masters forventes derfor, til trods for de færre antal spillere og færre spilledage, at blive en endnu større kommerciel succes end Danish Darts Open.

Billetsalget til Nordic Darts Masters vil foregå her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*