Podcast: Interview med Michael Frydendahl

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Den danske formand for PDC Nordic & Baltic, Michael Frydendahl, er hovedpersonen i det seneste podcast fra Dartnyheder.dk.

Hvad der for små 15 år siden startede som en udbrydergruppe fra Dansk Dart Union har sidenhen udviklet sig til en officiel underorganisation af PDC. Fra at have startet ud som Dansk Dart Liga, favner organisationen i dag alle nordiske og baltiske lande, og går nu under navnet PDC Nordic & Baltic.

Danske Michael Frydendahl er i den forbindelse formand for PDC’s nordiske- og baltiske dartorganisation. I følgende interview kommenterer Frydendahl på rygterne om en World Series-turnering i København, status på dansk elitedart, fremtiden for PDC Nordic & Baltic og meget mere.

Du kan høre hele interviewet lige her nedenfor.

Vært: Daniel Tyge Thybøl

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*