Glen Durrant og Mikuru Suzuki blandt BDO’s repræsentanter ved Grand Slam of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Getty Images

Til trods for skiftet til PDC, så vil Glen Durrant deltage ved november måneds Grand Slam of Darts som BDO-repræsentant.

Tidligere i dag offentliggjorde PDC navnene på de otte spillere, der får lov at repræsentere BDO ved november måneds Grand Slam of Darts.

Foruden nyheden om at Glen Durrant får lov at deltage på BDO-mandat, til trods for sin nuværende status som PDC-spiller, så er en af udtagelsens helt store overskrifter, at både Mikuru Suzuki og Lisa Ashton også får lov at deltage.

Det er dermed første gang siden 2010, at damespillere vil være deltagende ved Grand Slam. Dengang var det i skikkelse af Stacy Bromberg og Tricia Wright, efter de tidligere på året havde vundet henholdvis guld og sølv ved PDC historiens hidtil eneste verdensmesterskab for kvinder.

De øvrige BDO-repræsentanter bliver Wesley Harms, Jim Williams, Richard Veenstra, Dave Parletti og Wayne Warren.

På nuværende tidspunkt er også Michael van Gerwen, Rob Cross, Gary Anderson, Peter Wright, Gerwyn Price, Daryl Gurney, James Wade, Michael Smith, Nathan Aspinall, Dave Chisnall, Dimitri van Den Bergh og Martin Schindler kvalificeret fra PDC. Yderligere 12 PDC spillere har fortsat mulighed for at kvalificere sig.

Grand Slam of Darts afholdes i år fra den 9. til 17. november.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*