PDC’s administrerende direktør giver endnu et hint om World Series i København

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Live-Darts

Matthew Porter giver endnu engang et hint af, at World Series kan være på vej til København.

– Af kontraktmæssige årsager kan jeg ikke røbe for meget, men hvis du kigger på vores kalender for 2020, så kan du formentlig lægge to og to sammen.

Sådan lyder svaret fra PDC’s administrerende direktør, Matthew Porter, da han i går blev spurgt af det engelske dartmedie Live-Darts, om hvorvidt han kunne offentliggøre nogle nye destinationer for næste års World Series.

Som Dartnyheder.dk tidligere har beskrevet, så er der flere ting der peger i retning af, World Series vil komme til Danmark næste år, set i lyset af at Danish Dart Open ikke figurerer på næste års Europa Tour-kalender.

LÆS OGSÅ: Analyse: Derfor er kæmpe PDC turnering på vej til Danmark

Matthew Porters nylige kommentar flugter altså med den nævnte analyse, og det virker derfor endnu mere sandsynligt, at PDC’s World Series næste år vil komme til København.

Dartnyheder.dk har tidligere forsøgt at få en kommentar fra henholdvis PDC, PDC Europe og PDC Nordic & Baltic. Alle oplyser imidlertid, at de ikke kan kommentere på sagen.

Du kan se interviewet med Matthew Porter her nedenfor, hvor han blandt andet også fortæller, at der vil være en kvindelig deltager med ved dette års Grand Slam of Darts.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*