PDC’s 2020-kalender offentliggjort: Ingen Danish Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC Europe

PDC har netop offentliggjort deres turneringskalender for 2020 – her er der meget der tyder på, at Europa Touren ikke kommer til København igen til næste år.

Efter de seneste to år at have gæstet Brøndbyhallen i København, er der nu noget der tyder på, at Europa Touren ikke kommer til Danmark i 2020. Det fremgår af PDC’s hjemmeside, der i dag har offentliggjort sin turneringskalender for næste år. Her er 11 ud af i alt 12 Europa Tour-destinationer offentliggjort, hvilket åbner en snæver mulighed for, at der fortsat kan være liv i håbet om en ny udgave af Danish Darts Open.

Det er endnu uvist, hvorfor PDC endnu ikke har valgt at offentliggøre den sidste turnering på Europa Tour-kalenderen. Det er dog nærliggende at spekulere i, om den manglende offentliggørelse hænger sammen med, at næste års World Series-turneringer heller ikke er offentliggjort endnu. Her er der meget der tyder på, at PDC har forhåbninger om at få deres World Series til Skandinavien – lykkes det ikke, kan man håbe, at det til gengæld vil betyde, at Europa Touren alligevel vil komme til Danmark igen til næste år.

LÆS OGSÅ: Spekulationerne fortsætter: Skal World Series til Norden?

Også på sin hjemmeside giver PDC udtryk for, at Europa Touren på sigt vil kunne komme tilbage til København. I forbindelse med offentliggørelsen af næste års turneringskalender, skriver de således:

– Spillestedet for den 12. Europa Tour vil blive offentliggjort snarest. Både Prag og København forbliver potentielle, fremtidige spillesteder, efter deres afholdelse af Europa Touren i 2019.

Mens det imidlertid er svært at gennemskue, hvorvidt det ovenstående uddrag blot giver anledning til at spekulere i, hvorvidt Europa Touren kan komme tilbage til København efter 2020 eller allerede til næste år er imidlertid svært at konkludere. Til gengæld vil næste års kalender betyde, at minimum en af de to nævnte spillesteder (Prag og København) ikke vil være med på Europa Touren i 2020. I samme ombæring kan Ungarn dog glæde sig over, at de for første gang bliver vært for en Europa Tour-turnering i 2020.

Dartnyheder.dk forsøger at få en kommentar fra den danske formand for PDC Nordic & Baltic, Michael Frydendal, hvilket dog endnu ikke er lykkedes.

Opdateres…

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*