Spekulationerne fortsætter: Skal World Series til Norden?

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Getty Images/Alex Pantling

PDC’s formand, Barry Hearn, sætter på ny gang i spekulationerne om, at World Series kan være på vej til Skandinavien.

Allerede tilbage i maj måned sidste år antydede PDC’s administrerende direktør, Mathew Porter, at en ny stor satsning kunne være på vej til Skandinavien.

– Vi tager rigtigt nok til Danmark på Europa Touren, men måske er der mere i vente, sagde han dengang.

LÆS OGSÅ: PDC’s administrerende direktør med kryptisk kommentar – antyder ny stor PDC satsning i Danmark

Nu er der så igen antydninger fra PDC-toppen om, at en ny satsning kan være på vej til Skandinavien og/eller de omkringliggende lande. Denne gang blev kommentaren leveret af PDC’s formand, Barry Hearn, der i et interview med det engelske dartmedie Live-Darts fortalte, at:

– Vores World Series vil udvide sig til nye destinationer i 2020. Der kommer nogle store nyheder indenfor de næste par måneder.

World Series er en løbende turnering, vis formål er at promovere PDC rundt om i verden. Turneringerne har været afholdt siden 2013, og har siden da gæstet lande som Dubai, Australien, New Zealand, USA, Kina, Japan, Singapore, Tyskland, Østrig og Holland.

PDC har tidligere givet udtryk for, at man ønsker at finde nye destinationer til afholdelse af World Series, hvortil Skandinavien/Norden kunne være et attraktivt marked, eftersom der fortsat er rig mulighed for at udvikle eksponeringen, alt imens der er et kvalificeret spillermateriale. Det mest sandsynlige bud er imidlertid, at skulle World Series komme til Norden, så vil det være med samme geografiske afgrænsning som PDC Nordic & Baltic. Dermed vil spillere fra både de nordiske og baltiske lande kunne få muligheden for at kvalificere sig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*