Niels Heinsøe og Ivan Springborg Poulsen henter point på Challenge Touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Både Niels Heinsøe og Ivan Springborg Poulsen oplevede i dag at spille sig blandt de sidste 64 på PDC’s Challenge Tour. Til gengæld endte dagen yderst skuffende for Niels-Jørgen Hansen.

Den danske PDPA-trio bestående af Niels Heinsøe, Ivan Springborg Poulsen og Niels-Jørgen Hansen deltager i denne weekend ved PDC’s Challenge Tour. En turnering for spillere, der deltog ved Q-school, men ikke vandt et Tour Card.

Forud for i dag, var det kun Niels-Jørgen Hansen, der tidligere havde prøvet at hente point til Challenge-Tour ranglisten, idet han tidligere på sæsonen oplevede at spille sig blandt de sidste 32. I dag kunne både Niels Heinsøe og Ivan Springborg Poulsen imidlertid overføre 50 pund til Challenge Tour-ranglisten, efter de hver især formåede at spille sig blandt de sidste 64.

Først var det Niels Heinsøe, der lagde ud med sejre over Ashley Holgate og Dan Hand, inden han i sidste og afgørende leg tabte til Dean Owen.

I dagens anden turnering lykkedes det så Ivan Springborg Poulsen at gøre kunsten efter, da han lagde ud med sejre over et par prominente skikkelser. Først blev Steve Hine, der blandt andet har fire deltagelser ved PDC’s verdensmesterskab på CV’et, besejret 5-4, inden Jarred Cole, der tidligere har sejret på PDC’s Development Tour, besejret 5-3. Herefter ventede et opgør med Diogo Portela, der endte med en 5-3 sejr til brasilianeren.

Niels-Jørgen Hansen havde i øvrigt en mildest talt skuffende dag i engelske Wigan. Ved dagens første turnering fik sønderjyden således end ikke lov til at spille sin første kamp. Dartnyheder.dk kan ikke fuldstændig bekræfte hvorfor, men erfarer fra de sociale medier, at flere spillere blev diskvalificeret fra første turnering, efter at have medbragt/anvendt mobiler i de ellers mobil-fri lokaler.

Dagens anden turnering endte også med en skuffelse, idet Niels-Jørgen Hansen tabte sin første kamp 3-5 til Tom Baughan.

Lørdagens anden turnering er endnu ikke afgjort. Til gengæld blev første turnering vundet af Darren Beveridge der besejrede Callan Rydz 5-4 i finalen. Her endte Beveridge med et gennemsnit på 96,8, mens Rydz endte på intet mindre end 103,8.

Du kan danne dig et overblik over alle lørdagens danske resultater her nedenfor. Alle øvrige resultater kan findes på Dartconnect.com. Derudover spilles weekendens to afsluttende turneringer i morgen.

Challenge Tour 5:
Sidste 256:
Niels-Jørgen Hansen (diskvalificeret)
Ivan Springborg Poulsen (76,3) 4-5 (77,4) Ryan Murray
Niels Heinsøe (72,1) 5-1 (70,6) Ashley Holgate

Sidste 128:
Niels Heinsøe (79,2) 5-4 (73,6) Dan Hand

Sidste 64:
Niels Heinsøe (75,8) 4-5 (87,6) Dean Owen

Challenge Tour 6:
Sidste 256:
Niels-Jørgen Hansen (78,3) 3-5 (78,7) Tom Baughan
Ivan Springborg Poulsen (72,8) 5-4 (74,8) Steve Hine
Niels Heinsøe (72,1) 2-5 (73,7) Ryan de Vreede

Sidste 128:
Ivan Springborg Poulsen (84,7) 5-3 (81,6) Jarred Cole

Sidste 64:
Ivan Springborg Poulsen (78,4) 3-5 (84,3) Diogo Portela

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*