Optakt: Finaledagen ved European Darts Grand Prix

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

European Darts Grand Prix afgøres i dag og Michael van Gerwen kan stadig genvinde titlen.

Det er blevet tid til at få afgjort European Darts Grand Prix. Michael van Gerwen er stadig en del af feltet, og derfor kan han stadig genvinde sin titel fra 2018.

Der er dog stadig mange, som helt sikkert vil prøve at slå hollænderen af tronen, så vi må se, om en kan lykkedes med det.

Eftermiddagen starter med Ian White, som skal op mod Keegan Brown. Herefter skal Jeffrey de Zwaan, som vandt 6-3 over Rob Cross i går, spille mod Michael Smith.

Ryan Searle, som sad over i går, skal op mod Steve Beaton i dagens tredje kamp, inden Gerwyn Price skal op imod Darren Webster.

Daryl Gurney lignede ikke en mand, som ville være med i dag. Han var således bagud med 5-2 mod Chris Dobey i går, da det så allerværst ud. Nordireren fik dog vendt det hele på hovedet og vandt 6-5, og derfor er han klar til dagens runde, hvor han skal møde Nathan Aspinall.

Jamie Hughes står efterfølgende overfor Mark McGeeney. Jamie Hughes imponerede i går, da han snittede 103,97 mod Adrian Lewis, i en kamp som han vandt med 6-3.

Peter Wright skal møde Jonny Clayton. De to har ikke møt hinanden siden 2017, og her blev det til en sejr for Peter Wright. Faktisk har de to kun mødt hinanden tre gange i deres karriere, og Peter Wright har vundet alle tre opgør.

Michael van Gerwen lukker eftermiddagen ned, når han skal møde James Richardson. Hollænderen havde lidt problemer med at finde niveauet, da han i går lige akkurat slog Brendan Dolan med 6-5. Til gengæld imponerede James Richardson med et flot snit på 102,19, da han slog Mervyn King med 6-3.

Aftenens program kommer til at bestå af kvartfinaler, hvor Michael van Gerwen kan risikere at møde Peter Wright, semifinaler og finalen.

Alle kampe kan følges på PDC.tv fra klokken 13.00, og som altid kan du skabe dig et overblik over dagens program herunder:

Eftermiddagssession (13.00)
Tredje runde
Ian White v Keegan Brown
Jeffrey de Zwaan v Michael Smith
Steve Beaton v Ryan Searle
Gerwyn Price v Darren Webster
Daryl Gurney v Nathan Aspinall
Jamie Hughes v Mark McGeeney
Peter Wright v Jonny Clayton
Michael van Gerwen v James Richardson

Aftenssession (19.15)
Kvartfinaler
White/Brown v De Zwaan/Smith
Beaton/Searle v Price/Webster
Gurney/Aspinall v Hughes/McGeeney
Wright/Clayton v Van Gerwen/Richardson

Semifinaler
v
v

Finale
v

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*